Yleiset

Uusi mifiläinen: Sari Kiiski valmennusvastaavaksi MIF Tutkinnot -tiimiin

Julkaistu 07.11.2023
Sari Kiiski Ajankohtaiset

”Olen Sari Kiiski ja aloitin valmennusvastaavana Töölönlahden koulutuskampuksella 1.11.2023. Valmennusvastaavana huolehdin mm. koulutusten ja tutkintojen hallinnoinnista sekä sisäisestä että ulkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä kehittämispäällikkö-työparini kanssa.

Ammatillinen koulutus on minulle entuudestaan tuttua, sillä työskentelin parisen vuotta Stadin AO:ssa oppisopimuspalveluissa oppisopimusneuvojana sekä vuoden verran Omniassa hakeutumispalveluissa.

Ei ehkä mieluisin tilanne työurani aikana, mutta ainakin mieleenpainuvimpia oli kun työskentelin oppisopimusneuvojana ravintola-alan koulutuksien parissa ja keväällä 2020 iski korona. Voi varmasti arvata minkälainen tilanne oli kun kaikki oppisopimukset keskeytyvät tai loppuvat seinään.

Odotan innolla pääseväni näkemään ja oppimaan millä tavalla MIFissä tehdään asioita, jotka ovat itselle tuttuja aiemmista ammatillisen koulutuksen tehtävistäni.”

Tervetuloa taloon, Sari!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.