Yritys

Management Institute of Finland MIF Oy

Kun osallistut MIF Tutkintojen, Johtamistaidon opisto JTO:n, Inforin, Fintran tai MIF Academyn koulutukseen, pääset kouluttautumaan tulevaisuuden osaajaksi ennen muita. #Mifiläisenä saat aina maan parhaat kouluttajat sekä rautaisen valmennusosaamisen tukemaan menestystäsi.

Management-Institute-of-Finland-MIF-Oy-yritysesittely

Valmennuksiamme tarjoavat johtamiseen, esimiestyöhön ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Johtamistaidon opisto JTO, viestinnän koulutuksiin erikoistunut Infor, kansainvälisen liiketoiminnan vallmentamiseen erikoistunut Fintra ja taloushallinnon valmentaja MIF Financial. MIF Tutkinnoista puolestaan löydät Opetushallituksen viralliset ammattitutkinnot ja MIF Academyssä opiskelet Online silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa kehittymään!

MIF Tutkinnot

Vanhalla avaimella ei saa auki uutta ovea. Mikä onkaan nykyinen erikoisalasi, meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan Opetushallituksen virallisen ammattitutkinnon. Tervetuloa uusille urille!
Lue lisää ›

Johtamistaidon opisto JTO

Lisää tehoa ja tuloksia, lisää iloa niitä tehdessä. JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esimiestyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen.
Lue lisää ›

Infor

Viestintä on avain tulokselliseen toimintaan. Olitpa johtaja, esihenkilö, asiantuntija tai viestinnän ammattilainen, aina voit kehittyä vaikuttavammaksi viestijäksi. Tule valmennukseen, niin onnistut varmemmin!
Lue lisää ›

Fintra

Kalastatko aluevesien tuolla puolen? Fintra antaa välineet vaativilla apajilla kalastamiseen, luotsausta vieraille vesille ja turvaa selustasi järkevillä vienti-/tuontiprosesseilla. Löydät ratkaisut sekä strategiseen kehittämiseen että käytännön asioiden nopeaan omaksumiseen. Uskalla kasvaa vahvaksi!
Lue lisää ›

MIF Financial

MIF Financial on uudenlainen taloushallinnon osaajien täydennyskouluttaja. Tavoitteenamme on auttaa talouden ammattilaisia kohdennetusti, kaikenlaista koulutuksen hukkaa vähentämällä. Olemme rakentaneet Suomen kattavimman taloushallinnon osaajien e-oppimispaketin, joka tarjoaa kohdennettuja osaamispaketteja avuksi taloushallinnon ammattilaisen arkeen.
Lue lisää ›

MIF Academy

MIF Academy is pioneering global online education with AI learning environment. In collaboration with our partners we provide Diplomas and Certificates, Vocational Qualifications and University Degrees that are valid in all European Countries. All theoretical studies, projects, tests and contacts with students can be done 100% online.
Read more

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje