Yritys

Management Institute of Finland MIF Oy

Kouluttaudu tulevaisuuden osaajaksi ennen muita: osallistu MIF Tutkintojen, Johtamistaidon opisto JTO:n, Inforin, Fintran tai MIF Academyn koulutukseen.  MIFiläisenä saat aina maan parhaat kouluttajat sekä rautaisen valmennusosaamisen tukemaan menestystäsi.

MIF tarjoaa työelämän koulutukset etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelumuodoissa vuosikymmenien kokemuksella ja laadukkaalla teknisellä toteutuksella.

Management-Institute-of-Finland-MIF-Oy-yritysesittely

Vaikuttavuuteen panostava työelämän kouluttaja

Management Insitute of Finland MIF Oy on Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja. MIFin koulutusyksiköt ovat Tutkinnot ja Competence. MIFin brändejä ovat MIF Tutkinnot, Johtamistaidon Opisto JTO, Infor, Fintra ja Pätevyyskurssit. MIF Academyssä opiskelet Online silloin kun se sinulle parhaiten sopii. MIFillä on n. 40 koulutusasiantuntijaa ja lähes 300 verkostokouluttajaa.

Asiakkaamme ovat suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita, joiden henkilökunnan osaamista kehitämme yhdessä asiakasorganisaatioiden HR-ammattilaisten kanssa. Koulutukset järjestetään yhä useammin etänä verkon yli opettajan tukemana tai kokonaan verkossa online. Oppiminen voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa tai vaihtoehtoisesti lähiopetuksena koulutuskeskuksissamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tavoitteena markkina-aseman vahvistaminen ja kasvu

Lähtökohtana on tuottaa kullekin asiakkaalle parasta mahdollista arvoa yhdistämällä hyödylliset ja ajantasaiset sisällöt, kehittymistä edistävät monipuoliset oppimisympäristöt ja pedagogisesti toimivimmat menetelmät. MIF näkee oppimisinvestointien linkittyvän organisaatioiden ja yksilöiden kykyyn tuottaa asiakasarvoa. Asiakastarve ohjaa myös oppimisen järjestämisen muotoa. MIF mahdollistaa kaikissa koulutusmuodoissa (etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelukoulutuksissa) sekä korkean pedagogisen että teknisen toteutuksen laadun.

 

Suomen vahvimmat

Tervetuloa kehittymään!

MIF Tutkinnot

Vanhalla avaimella ei saa auki uutta ovea. Mikä onkaan nykyinen erikoisalasi, meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan Opetushallituksen virallisen ammattitutkinnon. Tervetuloa uusille urille!
Lue lisää ›

Johtamistaidon opisto JTO

JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Meillä opit kehittämään liiketoimintaasi, sitouttamaan henkilöstösi ja keskittymään olennaiseen LEAN-ajattelun mukaisesti.
Lue lisää ›

Infor

Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään. Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.
Lue lisää ›

Fintra

Fintra on Suomen kokenein kansainvälisen kaupan kouluttaja. Katamme kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen. Painopistealueinamme ovat kansainväliseen kasvuun, kannattavuuden parantamiseen ja toiminnan sujuvuuteen tähtäävät koulutukset.
Lue lisää ›

MIF Pätevyyskurssit

MIF Pätevyyskurssit tarjoaa työelämän osaamis- ja ammattipätevyyskursseja itseopiskeltavina verkkokursseina, joiden avulla eri ammateissa tarvittava osaaminen pystytään osoittamaan. Kehitämme jatkuvasti digitaalisia ja innovatiivisia oppimismuotoja ja pätevyyskurssimme ovat oivallinen apu tietojen ja taitojen kouluttamisessa, kuten nostotöissä, sähkötyöturvallisuudessa, lääkehoidossa ja ensiaputaidoissa.
Lue lisää ›

MIF Academy

MIF Academy is pioneering global online education with AI learning environment. In collaboration with our partners we provide Diplomas and Certificates, Vocational Qualifications and University Degrees that are valid in all European Countries. All theoretical studies, projects, tests and contacts with students can be done 100% online.
Read more

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje