MIF on vaikuttavuuteen panostava työelämän kouluttaja

Kouluttaudu tulevaisuuden osaajaksi ennen muita – osallistu MIFin, Inforin tai MIF Tutkintojen koulutuksiin.

MIF tarjoaa työelämän koulutukset etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelumuodoissa vuosikymmenien kokemuksella ja laadukkaalla teknisellä toteutuksella.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Kehitetään yhdessä organisaationne osaamista

Management Institute of Finland MIF Oy on Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja. MIFillä on noin 40 koulutusasiantuntijaa ja lähes 300 verkostokouluttajaa. MIFin koulutusyksiköt ovat Tutkinnot ja Competence. MIFin brändejä ovat Infor ja MIF Tutkinnot.

Asiakkaamme ovat suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita, joiden henkilökunnan osaamista kehitämme yhdessä asiakasorganisaatioiden HR-ammattilaisten kanssa. Koulutukset järjestetään yhä useammin etänä verkon yli opettajan tukemana tai kokonaan verkossa online. Oppiminen voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa tai vaihtoehtoisesti lähiopetuksena koulutuskeskuksissamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tavoitteena markkina-aseman vahvistaminen ja kasvu

Lähtökohtana on tuottaa kullekin asiakkaalle parasta mahdollista arvoa yhdistämällä hyödylliset ja ajantasaiset sisällöt, kehittymistä edistävät monipuoliset oppimisympäristöt ja pedagogisesti toimivimmat menetelmät. MIF näkee oppimisinvestointien linkittyvän organisaatioiden ja yksilöiden kykyyn tuottaa asiakasarvoa. Asiakastarve ohjaa myös oppimisen järjestämisen muotoa. MIF mahdollistaa kaikissa koulutusmuodoissa (etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelukoulutuksissa) sekä korkean pedagogisen että teknisen toteutuksen laadun.

Suomen vahvimmat

Tervetuloa kehittymään!

MIF

MIF auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Meillä opit kehittämään liiketoimintaasi, sitouttamaan henkilöstösi ja keskittymään olennaiseen LEAN-ajattelun mukaisesti.

MIF kattaa kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen. Painopistealueinamme ovat kansainväliseen kasvuun, kannattavuuden parantamiseen ja toiminnan sujuvuuteen tähtäävät koulutukset.

Infor

Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään. Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.
Lue lisää ›

MIF Tutkinnot

Vanhalla avaimella ei saa auki uutta ovea. Mikä onkaan nykyinen erikoisalasi, meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan Opetushallituksen virallisen ammattitutkinnon. Tervetuloa uusille urille!
Lue lisää ›

Ota yhteyttä!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.