B2B-myynnin kouluttaja, psykologi, yrittäjä

Manne Pyykkö

Manne Pyykkö on tehnyt yli 15 vuotta töitä (myynnin)johtamisen ja B-to-B -myyjien parissa valiten avainhenkilöitä ja valmentaen heitä. Hän on testannut ja sparrannut lähes tuhat B-to-B –myyjää mm. auttaen heitä ”metrittämään & eurottamaan” asiakaslupauksiaan.

Näin on oman yrittäjä- ja koulutustaustan lisäksi syntynyt konkreettinen näkemys siitä, miten erilaisissa myynnin dramaturgioissa tulee toimia sekä siitä, mikä erottaa huipun heikosta ja minimivaatimukset menestystekijöistä.

Manne on myös tehnyt kymmenen vuotta töitä yrittäjien kanssa, ollen itsekin yrittäjä. Tässä työssä on ollut kyse samoista teemoista: myynnin kasvattamisesta sekä toteutuksen asettamien osaamisvaatimusten ja henkilökohtaisten ominaisuuksien fuusioinnista. Monesti haasteena on ollut dilemma siitä, miten toimia kun pitää kehittyä koko ajan, mutta ei voi olla sorvin äärestä paljoa poissa. Manne on koulutukseltaan psykologi.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje