search login
Laatu ohjaa tekemistämme

Kaikki palvelumme ovat ISO 9001 -laatusertifioituja

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme erinomaisen koulutuskokemuksen, joten seuraamme ja kehitämme työmme laatua jatkuvasti. ISO 9001 laatujärjestelmä osoittaa, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti jatkuvasti laatua kehittäen.

Inspecta on myöntänyt Management Institute of Finland MIF Oy:lle ISO 9001 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämiseksi.

Läpäisimme jälleen lokakuussa 2016 ulkoisen auditoinnin ilman poikkeamia. Sertifikaatti on voimassa kaksi vuotta sen myöntämishetkestä.

Kehitämme jatkossakin toimintaamme ja osaamistamme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme aina parhaalla laadulla. ISO 9001 -sertifikaattimme koskee koko yrityksemme toimintaa. Laatuajattelumme ulottuu aina läpi jokaisen prosessin, yksittäisestä koulutuksesta, räätälöityyn osaamisen kehittämisen kokonaisuuteen ja jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

Lisätietoja ISO 9001 -sertifikaatista löydät Kiwa Inspectan verkkosivulta »

Kaikki Management Institute of Finland MIF Oy:n palvelut ovat laatusertifioituja ISO 9001 -sertifikaatilla

Pysy ajantasalla

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje