Laatu ohjaa tekemistämme

Kaikki palvelumme ovat ISO 9001 -laatusertifioituja

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme erinomaisen koulutuskokemuksen, joten seuraamme ja kehitämme työmme laatua jatkuvasti. Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Management Institute of Finland MIF Oy:lle ISO 9001 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämiseksi.

ISO 9001 -sertifikaatin ohella laatupolitiikkamme luo perustan laatutyöllemme. Laatupolitiikkamme tavoitteena on taata erinomainen laatu sekä palveluidemme hyvä hinta-laatusuhde, jotka luovat perustan kannattavalle toiminnalle. Laatupolitiikkamme peruselementtejä ovat:

  • standardoidut prosessit
  • luottamus palveluketjuun
  • aktiiviset kokeilut tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä

ISO 9001 -sertifikaattimme koskee koko yrityksemme toimintaa. Laatuajattelumme ulottuu läpi jokaisen prosessin, yksittäisestä koulutuksesta, räätälöityyn osaamisen kehittämisen kokonaisuuteen ja jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

Lisätietoja ISO 9001 -sertifikaatista löydät Kiwa Inspectan verkkosivulta »

ISO sertifikaatti

ISO Certificate

 

Management Institute of Finland MIF Oy on Luotettava Kumppani

 

Luotettava kumppani uusi

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje