Tietokirjailija, strategia- ja tuloskonsultti, valmentaja, CEO, KTM

Ari Heiskanen

Ari Heiskanen on energisoiva ja innostava valmentaja, joka kytkee valmennuksilla käsiteltävät asiakokonaisuudet suoraan osallistujien arkihaasteisiin. Hänellä on pitkän omakohtaisen johtamisvastuun ja kokemuksen lisäksi useiden vuosien  kokemus konsultoinnista ja valmentamisesta. Koulutukseltaan Ari on kauppatieteiden maisteri.

Tähän mennessä Ari on julkaissut kolme kirjaa. Tämän lisäksi Ari on kirjoittanut lukuisia artikkeleita johtamisesta ja työhyvinvoinnista. Hän on myös toteuttanut yhteistyössä Tehy ry:n kanssa valtakunnallisen tutkimuksen häiriökäyttäytymisen yleisyydestä terveydenhuollon organisaatioissa.

Tällä hetkellä Ari toimii Fenux Oy:n toimitusjohtajana sekä valmentajana että konsulttina ROI Talent Management Oy:ssä. Molemmissa tehtävissään hän hyödyntää laaja-alaisesti ja syvällisesti taloudellista mallintamista ja mittaamista eri näkökulmista (asiakas, henkilöstö ja omistaja) osoittaen niin arvohyötyjä kuin myös menetyksiä, joita aiheutuu eri tapahtumista organisaatiossa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje