Referenssi

Rejlers projektipäälliköiden valmennus

referenssi Rejlers

Rejlers on viime vuosien aikana kasvanut voimakkaasti, mm. yritysostojen kautta. Tuote- ja palveluvalikoima on monipuolistunut ja Rejlers on ottanut vastuulleen yhä laajempia projektitoimituksia. Uusissa tiimeissämme on iso joukko erilaisilla taustoilla, osaamisella ja kokemuksella työskenteleviä ammattilaisia. Halusimme päivittää ja kehittää heille projektihallinnan ja ihmisten johtamisen kyvykkyyksiä.

Osana kehittämishanketta toteutimme valikoiduille projektipäälliköille myös IPMA-C sertifioitumisen.
Kaikkeen tähän saimme MIFiltä ja heidän asiantuntijavalmentajakumppanilta Niklas Reutersilta hienoa tukea. Niklaksen pitämät valmennukset olivat osallistavan ja käytännönläheisen työskentelyn kautta kehittämistarpeeseen osuvia. Saimme valmennussessioista myös hyviä ideoita suoraan toteutettavaksi meneillään oleviin asiakasprojekteihimme.

Voin lämpimästi suositella MIFin ja Niklas Reutersin palveluita myös muille.

VP | Projects, Industry
Jussi Likitalo
Rejlers Finland Oy


Haluatko kehittää teidän organisaationne projektipäälliköiden työtä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje