Turvallisuusohjeet: Töölönlahden koulutuskampus

Tervetuloa Töölönlahden koulutuskampukselle! Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme varmistaa, että vierailusi sujuu viihtyisästi ja ennen kaikkea turvallisesti. Henkilöstömme huolehtii siitä, että ympäristömme on turvallinen kaikille – niin koulutuksiimme osallistujille ja vierailijoille kuin kollegoillemme.

Hätätilanteessa soita aina 112. Aulavahtimestarin tavoitat numerosta 010 432 1000. Osoitteemme on Mannerheimintie 15 A, 00260 Helsinki.

Tulipalon sattuessa

Noudata henkilökunnan ohjeita tiloista poistumiseen. Jos henkilökuntaa ei ole juuri sillä hetkellä tavoitettavissa tai näkyvillä, siirry välittömästi lähimmän hätäuloskäynnin kautta ulos rakennuksesta kokoontumispaikalle. Älä käytä hissiä. Palaa sisätiloihin vasta luvan saatuasi.

Kokoontumispaikka on Hesperianpuiston reuna Kampuksen vieressä, Hotelli Crown Plazaa vastapäätä.

Koulutuskampuksen hätäuloskäynnit

Kartat poistumisteistä ja ensisammuttimista ovat 1. kerroksen eteisessä, 2. kerroksen wc-käytävällä sekä kellarikerroksessa ravintolaan mentäessä.
Kellarikerroksen hätäuloskäynti sijaitsee portaikon vieressä ja wc-tiloja vastapäätä.

Koulutustilojen hätäuloskäynnit ja niitä lähimmät luokat:

  • Luokkatilat Bogota, Johannesburg ja Peking lähin hätäuloskäynti on eteläinen uloskäynti Hesperianpuiston puolella.
  • Luokkatilat Kööpenhamina, Oslo ja Sydney lähin hätäuloskäynti on pääaulan hätäuloskäynti.
  • Luokkatilat Oslo, Tallinna ja Tukholma lähin hätäuloskäynti on pohjoinen uloskäynti Oopperan puolella.

Sairastapauksen tai tapaturman sattuessa

Jos kohtaat vakavan hätätilanteen, ensimmäinen toimenpide on soittaa hätänumeroon 112 ja toimia heidän ohjeiden mukaisesti. Kampuksellamme on useita ensiaputaitoisia henkilöitä, jotka ovat valmiina auttamaan. Mikäli et näe henkilökuntaa lähettyvilläsi ja kykenet, aloita ensiaputoimenpiteet itse tai pyydä apua ympärillä olevilta ihmisiltä. Vastaanotostamme 1. kerroksen aulasta löytyy defibrillaattori.

Pieniä vammoja varten löydät ensiapupakkauksia koulutusaulan ikkunalaudoilta. Kaikissa tilanteissa, joissa tarvitset apua tai lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on selkeät ohjeet hätätilanteiden varalle, ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua. Aulavahtimestarin tavoitat numerosta 010 432 1000.

Seuraamme jatkuvasti ympäristöämme ja päivitämme turvallisuusohjeitamme tarpeen mukaan. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista uusista ohjeista ja turvallisuustiedotteista. Yhteistyöllämme varmistamme, että koulutuskampus on turvallinen paikka meille kaikille.

Kiitos, että olet mukanamme luomassa turvallista ja miellyttävää ympäristöä. Yhdessä voimme varmistaa, että kaikilla on turvallinen ja viihtyisä vierailu koulutuskampuksellamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.