Heino VPK Infor

Hannamari Heino

Talous- ja rahoitusjohtamisen sekä tulosvastuullisen johtamisen asiantuntija

Hannamari Heino on kauppatieteiden ja kasvatustieteiden maisteri sekä väitöskirjatutkija aiheena strateginen johtaminen. Hannamari on talous- ja rahoitusjohtamisen sekä tulosvastuullisen johtamisen kokenut asiantuntija ja kouluttaja. Hänellä on erittäin monipuolinen johtajakokemus perheomisteisista yrityksistä pääomasijoittajaomisteisiin kasvuyrityksiin. Hannamarin johtotähtenä on yhdistää taloudellinen ajattelu numerotavoitteineen dynaamisen oppivan organisaation kehittämiseen.

Hannamari on kokenut kouluttaja aihealueenaan mm. liiketoiminnan johtaminen sekä talousjohtaminen. Hän on työskennellyt mm. talous- ja rahoitusjohtajana sekä tulosvastuullisena johtajana. Myös kiinteistöpuolella Hannamari on toiminut eri rooleissa jo yli 20 vuotta.

Lisäksi hän viimeistelee väitöskirjaa strategisesta johtamisesta keskittyen mm. hallitustyöskentelyyn, muutosjohtamiseen sekä johdon dynaamisiin kykyihin.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.