Tietokirjailija, tutkija, konsultti, FT

Ossi Aura

Ossi Auralla on yli 25 vuoden kokemus työkyvyn, työhyvinvoinnin ja viimeisen vuosikymmen aikana strategisen hyvinvoinnin kehittämisestä. Ossi on väitellyt tohtoriksi v 2006 Hankenin johtamisen laitokselta, perustutkintona hänellä on liikuntatieteen lisensiaatin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Ossi on työskennellyt pitkään Suomen Kuntoliikuntaliitossa ja sen jälkeen tieteellisenä johtajana Excenta Oy:ssä. Suomen Terveystalossa hänen vastuullaan olivat tuottavuuspalvelut.

Strategisen hyvinvoinnin johtaminen Suomessa tutkimussarjassa Ossi on ollut päätutkijana vuodesta 2009 alkaen. Lisäksi viime vuosina hän on pureutunut henkilöstötuottavuuden mallintamiseen ja sen yhteyksiin liiketoiminnan tuloksellisuuteen.

Ossi on henkilöstötuottavuuden ja strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä. Hän on tutkimustensa pohjalta mallintanut johtamisen ketjun, jossa johtaminen, johtajuus ja henkilöstötuottavuus palvelevat yrityksen strategiaa varmistaen asiakastulosten kasvun kestävällä tavalla.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje