Arvokas asiantuntijuus, Vaikuttava viestintä

Haluatko tähtipuhujaksi? – kehity esiintyjänä, valloita yleisösi!

Paikka: Helsinki

Toteutamme koulutuksemme paikan päällä tai etänä tilanteen mukaan! Onko unelmasi kehittyä esiintyjänä, koskettaa yleisöäsi ja saada ihmisissä muutosta aikaan? Haaveiletko nousevasi isoille estradeille ja tulevasi puhujaksi, josta puhutaan? Lopeta haaveilu ja tule mukaan pienryhmävalmennukseen, joka nostaa sinut puhujien tähtikaartiin!

 

Paikka: Helsinki

Haluatko tähtipuhujaksi? – kehity esiintyjänä, valloita yleisösi!

Onko sinulla merkityksellistä sanottavaa, mutta sen kääriminen säihkyvään pakettiin on haastavaa? Haluatko koskettaa, motivoida, innostaa tai vaikuttaa tietämättä, mistä aloittaa?

Mukaansatempaavuus ei ole mystistä karismaa. Hyvä esiintyminen koostuu erinomaisesta puheen rakenteesta, hiotusta sisällöstä ja toimivasta yleisövuorovaikutuksesta. Miten se tehdään?

Tule koulutukseen kiillottamaan taitojasi! Kouluttajana toimii mm. kiitetyn TEDx-puheen pitänyt valovoimainen esiintymisvalmentaja Ira Virtanen.

Kenelle Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennus on tarkoitettu?

Kaikki meistä osaavat lukea PowerPointeista, mutta sinussa itsessäsi piilee peittoamaton havainnollistamisväline. Jos haluat esiintymistesi ja puheittesi olevan muuta kuin perinteisiä kalvosulkeisia, on tämä koulutus sinua varten! Koulutuksesta on hyötyä kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä innostavina ja vaikuttavina esiintyjinä, herättää yleisönsä ja saada ihmisissä muutosta aikaan.

Koulutus toteutetaan luottamuksellisessa, maksimissaan viiden hengen pienryhmässä, jolloin jokaisen yksilölliselle kehittymiselle ja palautteelle on aikaa.

Aika ja paikka

Osallistu kahteen inspiroivaan koulutuspäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä kokeneen ja asiantuntevan esiintymisvalmentajan ohjauksessa:

 • ke 2.6.2021 klo 9–12
 • to 3.6.2021 klo 9–12

Lähipäivät pidetään Helsingissä Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15. Tarvittaessa koulutus järjestetään etäyhteyksin.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen sisällöt

Esiintymisvalmennus jakaantuu kahteen tehokkaaseen koulutuspäivään sekä ennakkotehtäviin:

 • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
 • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä esiintymiseen. Lisäksi pidät oman esitelmäsi tai puheesi ensimmäisen kerran ja saat siitä palautetta.
 • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman esitelmäsi tai puheesi saamiesi ohjeiden ja palautteen perusteella.
 • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi uudelleen ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Koulutuksessa keskitytään nk. ”yhden idean esittämisen periaatteeseen”. Esitelmästäsi tehdään erinomainen panostamalla rakenteen, sanattoman viestinnän ja vuorovaikutuksen voimaan havainnollistajana ja vaikutuskeinona.

Hyödyt ja tavoitteet

 • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa sekä käytännönläheisiä vinkkejä esiintymiseen mm. TEDx-puheen pitäneeltä kokeneelta esiintymisvalmentajalta.
 • Opit, miten innostaa ja vaikuttaa yleisöön sekä saada ihmisissä muutosta aikaan.
 • Pääset itse harjoittelemaan ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vakuuttavammaksi.
 • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi sekä konkreettisia ideoita ja työkaluja esiintymisesi edelleen kehittämiseen.
 • Vahvistat omaa osaamistasi myös osallistumalla muiden pienryhmäläisten esitelmien ja puheiden hiomiseen.

 

Eikö päivä sovi kalenteriisi? Etsitkö esiintymiskoulutusta omalle työyhteisöllesi? Tutustu yrityksille ja yhteisöille räätälöitäviin esiintymisvalmennuksiimme!

Nosta itsesi esiintyjien tähtikaartiin ja varmista paikkasi valmennuksessa!

Hinta 790 € (+ alv 24%)

Koulutuksen järjestää Infor. Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivissä.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Onnittelupuheesta tulosjulkistukseen – esiintymisen konteksteilla on väliä!

Vaikuttava viestintä Harva mieleenpainuva puhe (tai blogikirjoitus) alkaa sanoilla ”jo muinaiset kreikkalaiset”. Kuitenkin jo muinaiset kreikkalaiset tiedostivat puheen voiman, hioivat esiintymistään ja kehittivät teorioita vaikuttavasta puhumisesta. Puhetaito ...

Vinkkejä esiintymiseen – Lataa esiintyjän opas ja kehity paremmaksi! [Lataa ohje]

Vaikuttava viestintä Asiantuntevan vaikutelman antaminen on helpointa silloin, kun tietää asiastaan. Pelkkä asiantuntemus ei kuitenkaan riitä. Meille kaikille lienee tuttu tilanne, jossa asiantuntijalla on paljon tietoa ja ...