search login
Arvokas asiantuntijuus, Vaikuttava viestintä

Haluatko tähtipuhujaksi? – kehity esiintyjänä, valloita yleisösi!

Aloitus: 21.8.2018-22.8.2018 klo 09:00-12:00 / Paikka: Helsinki

Onko unelmasi kehittyä esiintyjänä, koskettaa yleisöäsi ja saada ihmisissä muutosta aikaan? Haaveiletko pitäväsi innostavan esitelmän tai vaikuttavan puheen? Lopeta haaveilu ja tule mukaan koulutukseen, joka nostaa sinut puhujien tähtikaartiin!

Aloitus: 21.8.2018-22.8.2018 klo 09:00-12:00
Paikka: Helsinki

Onko sinulla merkityksellistä sanottavaa, mutta sen kääriminen säihkyvään pakettiin on haastavaa? Haluatko koskettaa, motivoida, innostaa tai vaikuttaa tietämättä, mistä aloittaa?

Mukaansatempaavuus ei ole mystistä karismaa. Se koostuu erinomaisesta puheen rakenteesta, hiotusta sisällöstä ja toimivasta yleisövuorovaikutuksesta. Miten se tehdään?

Tule koulutukseen kiillottamaan taitojasi! Kouluttajana toimii mm. kiitetyn TEDx-puheen pitänyt valovoimainen esiintymisvalmentaja Ira Virtanen.

Kenelle Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennus on tarkoitettu?

Kaikki meistä osaavat lukea PowerPointeista, mutta sinussa itsessäsi piilee peittoamaton havainnollistamisväline. Jos haluat esiintymistesi ja puheittesi olevan muuta kuin perinteisiä kalvosulkeisia, on tämä koulutus sinua varten! Koulutuksesta on hyötyä kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä innostavina ja vaikuttavina esiintyjinä, herättää yleisönsä ja saada ihmisissä muutosta aikaan.

Aika ja paikka

Osallistu elokuussa kahteen inspiroivaan aamupäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä osaavan ja kokeneen esiintymisvalmentajan ohjauksessa:

 • ti 21.8.2018 klo 9–12, Helsinki
 • ke 22.8.2018 klo 9–12, Helsinki

(Aamukahvit tarjolla molempina aamuina klo 8.30 alkaen)

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen hyödyt

 • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa sekä käytännönläheisiä vinkkejä esiintymiseen mm. TEDx-puheen pitäneeltä kokeneelta esiintymisvalmentajalta.
 • Opit, miten innostaa ja vaikuttaa yleisöön sekä saada ihmisissä muutosta aikaan.
 • Pääset itse harjoittelemaan ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vaikuttavammaksi ja vuorovaikutteisemmaksi.
 • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi sekä konkreettisia ideoita ja työkaluja esiintymisesi edelleen kehittämiseen.
 • Pääset oppimaan ja antamaan palautetta muiden ryhmäläisten esitelmistä ja puheista.
 • Opit analysoimaan omia ja muiden puheita niin, että pystyt myös jatkossa kehittymään havaitsemalla ja harjoittelemalla.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen sisällöt

Esiintymisvalmennus jakaantuu kahteen aamupäivään sekä ennakkotehtävään:

 • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
 • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä esiintymiseen. Lisäksi pidät oman esitelmäsi tai puheesi ensimmäisen kerran ja saat siitä palautetta.
 • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman esitelmäsi tai puheesi saamiesi ohjeiden ja palautteen perusteella.
 • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi uudelleen ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat mm. 1) toimivat esityksen rakenneratkaisut, 2) innostava vuorovaikutus puhujan ja yleisön välillä, 3) varmuuden vahvistaminen esiintyä persoonallisena itsenäsi sekä 4) sanattoman viestinnän valjastaminen mieleenpainuvaksi havainnollistamiskeinoksi.

Koulutuksessa keskitytään nk. ”yhden idean esittämisen periaatteeseen” sekä rakenteen, sanattoman viestinnän ja vuorovaikutuksen voimaan havainnollistajana ja vaikutuskeinona. Jotta palaute ja oppiminen kohdistuisivat puhujaan itseensä havainnollistajana, esim. PowerPointteja et tähän koulutukseen tarvitse. Sinä puhujana riität.

Hinta 790 € + alv.

Haluatko tähtipuhujaksi? -esiintymisvalmennuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja aamukahvit.

Nosta itsesi esiintyjien tähtikaartiin ja varmista paikkasi valmennuksessa!

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Anne Laajalahti

Koulutus- ja kehittämisjohtaja, FT Puh. 050 505 8474
Ota yhteyttä

Johanna Ansamaa

Projektipäällikkö Puh. 010 755 5281
Ota yhteyttä
Pysy ajantasalla

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje