Yli 30 vuoden kokemus kansainvälisten toimitusten ja toimitusketjun kehittämisestä

Hannu Soininen

Hannu Soininen on toimitusketjun SCM (Supply Chain Management) asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisten toimitusketjun kehittämishankkeista.

Hänellä on laaja-alainen osaaminen mm. hankinnasta, tuotannosta, varastoinnista, kuljetuksesta, myynnistä,  taloudesta ja johtamisesta. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta liikkeenjohdon konsulttina ja yrittäjänä. Työhistoriaa on kansainvälilisistä kuljetus- ja huolintaliikkeistä, tukku- ja vähittäiskaupasta ja teknologiayrityksistä. Hänellä on vahva operatiivisten tehtävien osaaminen joka mahdollistaa koulutettavien arjen ongelmien ratkaisumallien löytämistä.

Hannu on myös perustajaosakas yrityksessä joka tuottaa agenttiteknologiaan perustuvia reaaliaikaisia, autonomisia ja pelimäisiä suunnitteluohjelmistoja toimitusketjun rakenteiden suunnitteluun, simulointiin ja skenarointiin.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje