Hannu Soininen valokuva

Hannu Soininen

Liikkeenjohdon konsultti, yrittäjä, kansainvälisten toimitusketjujenn SCM (Supply Chain Management) asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella

Hannu Soininen on toimitusketjun SCM (Supply Chain Management) asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisten toimitusketjujen kehittämishankkeista.

Hänellä on laaja-alainen osaaminen kansainvälisen liiketoiminnan tilaus- ja toimitusketjusta ja siihen liittyvistä erityiskysymyksistä. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta liikkeenjohdon konsulttina ja yrittäjänä, sekä kansainvälisissä kuljetus- ja huolintaliikkeissä ja teknologiayrityksissä.

Hannulla on vahva operatiivisten tehtävien osaaminen, joka mahdollistaa koulutettavien arjen ongelmien ratkaisumallien löytämistä.

Hannu on myös perustajaosakas yrityksessä, joka tuottaa agenttiteknologiaan perustuvia reaaliaikaisia, autonomisia ja pelimäisiä suunnitteluohjelmistoja toimitusketjun rakenteiden suunnitteluun, simulointiin ja skenarointiin.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.