search login
Vaikuttava viestintä

Infor Pro -klubi – Liity osaksi viestinnän ammattilaisverkostoa

Paikka: Helsinki

Ainutlaatuinen verkostoitumispaikka
Infor Pro -klubi (ent. VPK-klubi) tarjoaa Sinulle verkostoitumisfoorumin, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen ja mukavan yhdessäolon. Klubilaisena kuulet ajankohtaisista asioista ensimmäisenä ja pääset osaksi kasvavaa viestinnän ammattilaisverkostoa.

Klubiin voivat liittyä kaikki Inforin kokopitkiin viestinnän koulutus- ja kehittymisohjelmiin osallistuneet.

Paikka: Helsinki

Monipuoliset klubitapaamiset

Infor Pro -klubin jäsentapaamisissa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja viestinnän eri alueilta ja pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja tutustumaan kiinnostavíin toimijoihin. Tapaamisia vuosittain on 6–8. Klubilaisilla on oma Facebook-ryhmä. Ryhmässä voit tutustua tuleviin tapahtumiin ja verkostoitua muihin klubin jäseniin.

Jatkuva alennus avoimista koulutuksista –10 %

Saat kaikista Inforin avoimista koulutuksista ja koulutusohjelmista –10 % alennuksen (ei koske tapahtumia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin). Muista koodi: Infor Pro -klubi.

Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK

Värvää tuttavasi VPK-ohjelmaan, ja saat itse seuraavan vuoden Infor Pro -klubin jäsenyyden veloituksetta.

Elonmerkki

Voit ilmoittautua vuoden tärkeimpään viestintätapahtumaan Elonmerkkiin klubilaisten omaan edullisempaan hintaan 500 € + alv. (norm 790 € + alv.) . Tutustu Elonmerkin sivuihin.

Communicare! Viestinnän tekijän käsikirja

Löytyyhän kirjahyllystäsi jo viestintäammattilaisten Must Have -käsikirja, Communicare!? Hanki uudistettu arvostetun viestinnän asiantuntijan Elisa Juholinin kirjoittama Communicare! Viestinnän tekijän käsikirja! Käsikirja avaa viestintäilmiöitä 2020-luvun lähestyessä. Se on myös oiva opas organisaation viestinnän eri osa-alueiden kehittämiseen.

Klubihinta sinulle on 65 € (sis. alv.). Normaali hinta 79 € (sis. alv.).
Tilaukset: info@infor.fi

Mutkaton ja joustava palvelu

Inforlaiset palvelevat sinua ripeästi kaikissa klubiasioissa.
Ota yhteyttä: info@infor.fi, 010 432 1005

Yhteydenpito

Tiedotamme uusista tapahtumista, eduista ja tarjouksista jäsenkirjeissä ja Infor Pro -klubin FB-ryhmässä. FB-ryhmässä verkostoidut myös helposti muihin klubin jäseniin.

Joustavat maksuehdot ja laskutus

Klubin jäsenmaksun lisäksi kaikki tilaamasi koulutukset ja kirjat laskutetaan ennakkoon sovitulla tavalla, joustavin maksuehdoin.

Laaja verkosto

Saat Infor Pro -klubista runsaasti ammatillista vertaistukea ja laajan kontaktiverkoston. Jäseniä (ent. VPK-klubissa) vuonna 2016 oli lähes 250.

Jäsenmaksu 99 € (+ alv. 24 %)

Vuoden 2018 klubin jäsenmaksu pysyy samana. Työnantajan maksaessa jäsenyyden jäsenmaksu on 99 € (+ alv. 24 %).

Jos olet äitiyslomalla, perhevapaalla, sapattivapaalla, työttömänä tai maksat jäsenmaksun henkilökohtaisesti, jäsenmaksu on 59 €.

Viestintäpäällikön koulutusohjelman VPK 37 osallistuneet ovat vuoden 2018 ilmaisjäseniä 0 €.
Jäsenmaksun laskutus

Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti helmikuussa 2018. Ilmoitathan Inforiin (info@infor.fi)  mennessä, mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä tai siirryt vuonna 2018 alennetun jäsenmaksun piiriin tai laskutusosoitteesi on muuttunut viime vuodesta.

Lisätietoja laskutuksesta ja jäsenmaksuista Johannalta: johanna.ansamaa(at)infor.fi p. +358 45 272 0559.

Miten liityn klubiin?

Hyödy klubin erinomaista eduista ja liity ainutlaatuisten joukkoon! Liity nyt!

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet äitiyslomalla, perhevapaalla, sapattivapaalla, työttömänä tai maksat jäsenmaksun henkilökohtaisesti.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje