Tehokas työskentely

Itsensä ja oman työn johtaminen

Paikka: Helsinki

Remote – osallistu etäyhteydellä! Ehditkö töissä tehdä sen, mitä aioit? Haluaisitko saada enemmän aikaan hyvinvoinnistasi tinkimättä? Ehditkö kehittää osaamistasi?

Työelämä on suuressa murroksessa. Siitä huolimatta useimmat ihmiset tekevät töitä edelleen tavalla, jonka oppivat tullessaan työelämään. Seurauksena on turhautuminen ja uupumus.

Oman työn suunnitteluun ja johtamiseen keskittyvä päivä pureutuu ongelman ytimeen. Päivän aikana tunnistetaan tehottomat työtavat, etsitään niihin ratkaisuja ja käydään läpi kymmenen askelen ohjelma oman työn ja ajan hallintaan. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman työn tehostamiseen. Päivä päättyy itsensä johtamisen osioon, jonka aikana opitaan tekniikoita itsensä valmentamiseen ja vaivattomaan muutokseen.

Paikka: Helsinki

Kohderyhmä

Konkreettinen ja yksilöllinen koulutus soveltuu erityisen hyvin asiantuntijatyössä toimiville sekä henkillöille, jotka ovat vaihtaneet äskettäin haastavampiin tehtäviin esimerkiksi esimiesrooliin.

Sisältö

  • Oman työn muutos ja työn murros
  • Tehottomien työtapojen tunnistaminen ja täsmävinkit haasteiden ratkaisuun
  • Kymmenen askelta oman työn ja ajan hallintaan
  • Työkaluja ja menetelmiä tehokkaaseen työhön
  • Oman itsen valmentaminen ja muutoksen aikaansaaminen
  • Koulutuspäivä sisältää tiiviitä teoriaosuuksia, yksilöharjoitteita sekä keskustelevia osuuksia. Päivän aikana työstetään omia työtapoja ja laaditaan henkilökohtainen muutoskartta.

Tavoite

Opi tekniikoita itsesi valmentamiseen ja vaivattomaan muutokseen.

Hinta 790 € (+ alv 24%)


Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!