Henkilöstöjohtaminen koulutus

Koulutuskortilla henkilöstön koulutuskulut hallintaan – osaamisen kehittämistä etuhintaan!

Julkaistu 03.02.2022
Henkilöstön kehittäminen koulutuskortti

Koulutuskortti on organisaatiokohtainen keskittämisetu, jolla kehitätte henkilöstönne osaamista suunnitelmallisesti. Organisaationne voi hankkia lisäosaamista MIFin ja Tieturin kattavasta koulutusvalikoimasta mm. johtamisen, HR:n, viestinnän ja tietotekniikan tarpeisiin:

  • MIF auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Valmennamme myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen, ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen
  • Infor Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään.
  • Tieturi kouluttaa ICT-alan oikeisiin työtapoihin ja uusimpiin tuuliin. Tieturi on tietotekniikan monipuolisin toimija ja luotettava kumppani ICT- ja projektikoulutuksissa.

Koulutuskortin edut organisaatiollenne

Koulutuskortti tarjoaa merkittäviä koulutuskustannussäästöjä. Keskittämällä koulutukset ja hyödyntämällä koulutuskorttietua

  • organisaationne kokonaiskoulutuskustannukset pienenevät
  • hallitsette koulutusbudjettia täydellisesti
  • saatte puskuria mahdolliselle hinnan nousulle
  • saatte selkeän raportoinnin henkilöstön koulutusmääristä
  • voitte tehdä koulutussuunnitelman organisaatiollenne yhdessä MIFin kanssa
  • saatte erittäin korkeatasoista koulutusta henkilöstöllenne.

Säästön lisäksi koulutusten keskittäminen tuo helppoutta ostamiseen. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan oikeat koulutukset, joilla varmistetaan organisaationne huipputulos.

Selvää säästöä luotettavalta kumppanilta

Esimerkki koulutuskorttiostosta:

Yritystalous tutuksi -koulutus (kesto 1 pv), normaalihinta 790 € (+ alv 24 %).

15 päivän koulutuskortilla maksettaessa hinta on 560 € (+ alv 24 %) ja useamman päivän koulutuskorteilla vieläkin edullisempi.

Koulutuskortin voimassaolo

Koulutuskortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä koulutuspäivästä. Ensimmäinen koulutuspäivä tulee käyttää 60 päivän sisällä kortin ostosta.

Koulutuskortilla voi maksaa myös asiakaskohtaisia valmennuksia ja muita palveluita erillisen tarjouksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme mielellämme lisää! »

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.