Vahvistava henkilöstötyö

Koulutuskortilla henkilöstön koulutuskulut hallintaan – osaamisen kehittämistä etuhintaan!

säästöjä koulutuskortilla

Koulutuskortti on organisaatiokohtainen keskittämisetu, jolla kehitätte henkilöstönne osaamista suunnitelmallisesti. Organisaationne voi hankkia lisäosaamista MIFin (JTO, Infor, Fintra) ja Tieturin kattavasta koulutusvalikoimasta mm. johtamisen, HR:n, viestinnän ja tietotekniikan tarpeisiin:

  • JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esimiestyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen.
  • Infor Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään.
  • Fintra valmentaa kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen, ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen.
  • Tieturi kouluttaa ICT-alan oikeisiin työtapoihin ja uusimpiin tuuliin. Tieturi on tietotekniikan monipuolisin toimija ja luotettava kumppani ICT- ja projektikoulutuksissa.

Koulutuskortin edut organisaatiollenne

Koulutuskortti tarjoaa merkittäviä koulutuskustannussäästöjä. Keskittämällä koulutukset ja hyödyntämällä koulutuskorttietua

  • organisaationne kokonaiskoulutuskustannukset pienenevät
  • hallitsette koulutusbudjettia täydellisesti
  • saatte puskuria mahdolliselle hinnan nousulle
  • saatte selkeän raportoinnin henkilöstön koulutusmääristä
  • voitte tehdä koulutussuunnitelman organisaatiollenne yhdessä MIFin kanssa
  • saatte erittäin korkeatasoista koulutusta henkilöstöllenne.

Säästön lisäksi koulutusten keskittäminen tuo helppoutta ostamiseen. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan oikeat koulutukset, joilla varmistetaan organisaationne huipputulos.

Selvää säästöä luotettavalta kumppanilta

Esimerkki koulutuskorttiostosta:

Yritystalous tutuksi -koulutus (kesto 1 pv), normaalihinta 790 € (+ alv 24 %).

15 päivän koulutuskortilla maksettaessa hinta on 560 € (+ alv 24 %) ja useamman päivän koulutuskorteilla vieläkin edullisempi.

Koulutuskortin voimassaolo

Koulutuskortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä koulutuspäivästä. Ensimmäinen koulutuspäivä tulee käyttää 60 päivän sisällä kortin ostosta.

Koulutuskortilla voi maksaa myös asiakaskohtaisia valmennuksia ja muita palveluita erillisen tarjouksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme mielellämme lisää! »

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje