Referenssi

Rejlers juhli esihenkilöiden valmennusohjelman päätöstä

Rejlers logo

Rejlers on toteuttanut esimiesvalmennusohjelmia vuodesta 2012 alkaen. Esimiesvalmennus on tärkeä osa Rejlersin johtamisen prosessia ja henkilöstöprosessia. Valmennusohjelma yhtenäistää ja nostaa Rejlersin esihenkilöiden johtamisosaamista, vahvistaa prosessien mukaista yhteistoimintaa ja lisää liiketoimintaymmärrystä.

Esimiesvalmennusohjelman kesto on noin vuosi, jonka aikana osallistujat tuottavat omat kehittymissuunnitelmat, suorittavat välitehtäviä sekä osallistuvat lähivalmennuspäiviin ja vertaisryhmätoimintaan. Osana valmennusohjelmaa osallistujilla on myös mahdollisuus suorittaa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Tutkinnon suorittaminen on vapaaehtoista.

Keväällä 2021 aloittaneen valmennusryhmän matka tuli viime viikon torstaina 28.4. päätökseen ja sitä juhlistettiin viimeisenä koulutuspäivänä kakkukahvein koulutuskumppani Management Institute of Finland MIF Oy:n kanssa Töölönlahden koulutuskampuksella Helsingissä. 19 hengen ryhmässä oli esihenkilöitä Rejlersin kaikilta toimialoilta. Johtoryhmästä mukana juhlistamassa hienoa taivalta olivat myös Corinna Vahtera ja Timo Holmberg.

Esihenkilöiden omia kommentteja kuluneesta valmennuksesta ja sen hyödyistä:

”Olemme erityisesti oppineet tuntemaan toisiamme ja käyneet erinomaisia keskusteluja. Oivalluksena on jo tiedossa olevien asioiden syventyminen oman toiminnan reflektoinnin kautta.”

”Valmennus on herättänyt paljon uusia ajatuksia. Kuuntelemisen taidon ja palautteenantamisen tärkeys on jäänyt mieleen.”

”Aiheet olivat haastavat, mutta asiat selkenivät ja oma ymmärrys asioista parani selkeästi valmennuksien myötä.”

”Managereilla on kaikilla vastaavia haasteita ja niiden kanssa ei ole yksin. On löytynyt kontakteja ja vertaistukea.”

Käytännön keskusteluja: miten muut toimivat arjessa ja muiden hyväksi havaitut työkalut jne.

”Uusien näkökulmien löytyminen. Keskusteleva lähestymistapa toimii!”

Rejlersin seuraavan esihenkilövalmennusohjelman toteutus on jo suunnitteilla ja tavoitteena käynnistää syksyllä 2022.

Uutinen Rejlers Finland Oy:n intrasta 2.5.2022

Haluatko kehittää teidän organisaationne esihenkilöiden työtä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.