Referenssi

Yksilöllistä mediavalmennusta

Traficom

Trafin johtoryhmä on osallistunut useisiin Inforin järjestämiin mediavalmennuksiin, ja lisää tulee. Perusteellinen taustatyö on johtanut hyviin tuloksiin.

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin johtoryhmäläiset ovat koulineet mediataitojaan Inforin/Management Institute of Finlandin valmennuksien avulla.

”Kokeneidenkin johtajien pitää harjoitella mediataitoja, muuten ne ruostuvat”, sanoo Trafin viestintäjohtaja Anna Jokela

Kahdenkeskiset haastatteluharjoitukset ovat tehneet tehtävänsä. Valmentajana toiminut toimittaja on haastatellut kutakin johtajaa etukäteen sovituista ja yllätyksellisistä aiheista. Johtajat ovat antaneet todella hyvää palautetta.

”Taustatyömme maksaa itsensä takaisin. Puhuimme valmentajan kanssa Trafin mediasuhteiden hoitamisesta ja johtajien tehtävistä tarkasti ennakkoon, ja toimittaja teki haastatteluista kullekin ihmiselle sopivia. Hän on kovan luokan ammattitoimittaja, joka perehtyy asioihin kunnolla ja osaa tehdä vaikeita kysymyksiä. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme kovasti näitä asioita”, Jokela jatkaa.

Johtoryhmä on istunut myös yhdessä ja keskustellut maineenhallinnasta sekä median toiminnasta valmentajan johdolla.

Paljon muitakin valmennuksia

Lisäksi Trafin osastonjohtajat ja asiantuntijat ovat saaneet mediavalmennusta Rovaniemen henkilöstöä myöten. Yhden päivän mittaisissa valmennuksissa on ollut sopivasti asiaa ja harjoituksia. Jokelan kollegaa, tiedottajan töitä tekevää Milla Palmroosia, esiintyminen jännitti.

”En ollut koskaan aiemmin esiintynyt kameran edessä. Oivalsin, että on helpompaa puhua, kun tuntee aiheen hyvin. Opin myös, että haastattelussa voi sanoa, ettei tiedä jostakin asiasta”, Palmroos muistelee.

Hän kertoo, että Trafin yhteistyö Inforin kanssa on kattanut esiintymis- ja neuvotteluvalmennukset sekä verkkokirjoitusvalmennukset. Kumppanit ovat solmineet koulutussopimuksen kilpailutuksen jälkeen. Esimerkkivalmennuksen konseptointi, valmennusten toteutustavat ja kouluttaja painoivat vaakakupissa hinnan lisäksi.

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. Valmennukset toteutuvat sovitusti, ja laatu on sitä, mitä on luvattu”, Palmroos sanoo.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.