Johtamiskoulutus

Viisi askelta taitavampaan esihenkilötyöhön – Uuden esihenkilön opas [Lataa opas]

Lataa Uuden esihenkilön opas

Olemme keränneet Uuden esihenkilön oppaaseen sekä johtamiskirjallisuudesta että haastattelujen pohjalta käytännön johtamistyötä tekevien suositukset uudelle esihenkilölle. Oppaan tavoitteena on antaa sinulle runko johtamisen kokonaisuudesta ja liittää mukaan myös muutamia käytännön vinkkejä, miten toimia uutena esihenkilönä ja johtajana organisaatiossa.

Liikkeenjohdon kirjallisuudessa puhutaan usein sadan päivän kuherruskuukaudesta, jonka aikana uudella esihenkilöllä ja johtajalla on mahdollisuus luoda pohja menestykselle omassa organisaatiossaan. Päivärajat ovat tietysti keinotekoisia. Jokaisella aloittavalla esihenkilöllä ja johtajalla on aikaikkuna, jossa hänen johdettavansa opiskelevat uutta esihenkilöään ja hakevat yhteistyön muotoa. Tämän herkkyysajan aikana esihenkilöllä on suurempi mahdollisuus vaikuttaa hänen ja työryhmänsä yhteistoimintaan ja siten luoda perusta työryhmänsä huippusuoritukselle.

Tutustu tarjontaamme: MIF tarjoaa organisaatioille myös räätälöityjä valmennuksia johdolle ja esihenkilöille. Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjous.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.