Ryhdy MIF-kouluttajaksi

Jokainen menestyvä organisaatio rakentaa nykyään toimintansa osaksi arvoverkostoa. Toimintatapamme ydin on asiantuntijaverkostomme johtamisessa.

Kouluttaja

Kouluttajaverkosto

Meidän tehtävänämme on tunnistaa, kehittää ja markkinoida asiantuntijaverkostomme osaamista ja lahjakkuutta. Tarjoamme verkostollemme mahdollisuuden osallistua erittäin kiinnostaviin kehittämisprojekteihin, mutta olemme laadun ja kokemuksellisen oppimisen suhteen erittäin vaativa kumppani.

Haluamme taata asiakkaillemme varmuuden siitä että kaikki asiantuntijamme ovat ajassa mukana, ymmärtävät liiketoiminnan kehittämistarpeet ja pystyvät toteuttamaan erittäin laadukkaita oppimiskokemuksia.

Uskomme huippusuorituksia syntyy pitkän kumppanuuden, luottamuksen ja molemminpuoliseen oppimisen kautta.

Haluatko kouluttajaksi?

Management Institute of Finland MIF Oy:n monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu niin organisaatioiden ylimmälle johdolle, esimiehille, assistenteille kuin asiantuntijoille. Verkostossamme on satoja luotettuja kouluttajia, jotka edustavat oman alansa huippua. Etsimme jatkuvasti lisää kouluttajia verkostoomme. Rautaisen kouluttamisen ja asiaosaamisen lisäksi edellytämme kouluttajiltamme innovatiivisuutta, kykyä innostaa ja luontaista kehittymishalua.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja esittäydy meille:

Tauno Taajamaa
liiketoimintajohtaja
0400 742 789
tauno.taajamaa@mif.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.