Arvokas asiantuntijuus, Vaikuttava viestintä

Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence

Paikka: Helsinki

Toteutamme koulutuksemme paikan päällä tai etänä tilanteen mukaan! Mietitkö yleisön edessä, minne sujuva ja sanavalmis sinä katoaa, kun esiinnyt englanniksi? Näin ei tarvitse olla! Voit oppia esiintymään vaikuttavasti myös monikulttuurisille yleisöille. Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, joka mullistaa englanninkieliset esiintymiskokemuksesi!

Paikka: Helsinki

Kenelle Esiintymisvarmuutta englanniksi -esiintymiskoulutus on tarkoitettu?

Oletko tottunut pitämään esitelmiä ja puheita suomeksi, mutta kaipaat esiintymisvarmuutta englanniksi? Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence on tarkoitettu kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka toivovat tukea ja uusia ideoita englannin kielellä esiintymiseen. Valmennus sopii hyvin myös esiintymistä jännittäville.

Koulutus toteutetaan luottamuksellisessa, maksimissaan viiden hengen pienryhmässä, jolloin jokaisen yksilölliselle kehittymiselle ja palautteelle on aikaa.

Aika ja paikka

Osallistu kahteen voimaannuttavaan koulutuspäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä kokeneen ja asiantuntevan esiintymisvalmentajan ohjauksessa.

  • ke 2.6.2021 klo 13–16
  • to 3.6.2021 klo 13–16

Lähipäivät pidetään Helsingissä Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15. Huom. Tarvittaessa koulutus järjestetään etäyhteyksin.

Esiintymisvarmuutta englanniksi -esiintymiskoulutuksen sisällöt

Esiintyminen englanniksi ei onnistu vain kääntämällä esitys tai puhe suomesta eri kielelle. Koulutus nojaa kielenkäyttöä laajempaan ajatukseen viestinnästä ja vuorovaikutuksesta, ja se opastaa sinua kiinnittämään huomiota myös muihin viestinnällisiin keinoihin, kuten sanattomaan viestintään, sekä erilaisiin kulttuurisiin tapoihin viestiä onnistuneesti englannin kielellä.

Esiintymisvarmuutta englanniksi jakaantuu kahteen koulutuspäivään sekä ennakkotehtäviin:

  • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet englanninkielisen esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tämän työtehtävän tai esiintymisunelman valmisteluun tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
  • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen. Pääset tutustumaan ryhmään harjoitusten muodossa. Lisäksi pidät oman esitelmäsi tai puheesi ensimmäisen kerran ja saat siitä palautetta.
  • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman englanninkielisen esitelmäsi tai puheesi.
  • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi uudelleen ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Koulutuspäivissä puhutaan suomeksi, mutta esitelmät ja puheet pidetään englanniksi. Valmentaja Ira Virtanen on äidinkieleltään suomenkielinen, mutta asuttuaan ja työskenneltyään useita vuosia ulkomailla puhuu hän englantia natiivin lailla.

Hyödyt ja tavoitteet

  • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa ja timanttisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen kokeneelta, kansainväliseltä esiintymistaitojen valmentajalta.
  • Pääset itse harjoittelemaan esiintymistä englanniksi ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vakuuttavammaksi.
  • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi.
  • Vahvistat omaa osaamistasi myös osallistumalla muiden pienryhmäläisten esitelmien ja puheiden hiomiseen.

 

Eikö päivä sovi kalenteriisi? Etsitkö esiintymiskoulutusta omalle työyhteisöllesi? Tutustu yrityksille ja yhteisöille räätälöitäviin esiintymisvalmennuksiimme!

Ota askel kohti menestystä ja ilmoittaudu mukaan!

Hinta 790 € (+ alv 24%)

Koulutuksen järjestää Infor. Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivissä.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!