search login
Arvokas asiantuntijuus, Vaikuttava viestintä

Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence

Aloitus: 15.5.2019-16.5.2019 klo 9.00–12.00 / Paikka: Helsinki

Mietitkö yleisön edessä, minne sujuva ja sanavalmis sinä katoaa, kun esiinnyt englanniksi? Näin ei tarvitse olla! Voit oppia esiintymään vaikuttavasti myös monikulttuurisille yleisöille. Tule mukaan koulutukseen, joka mullistaa englanninkieliset esiintymiskokemuksesi!

Aloitus: 15.5.2019-16.5.2019 klo 9.00–12.00
Paikka: Helsinki

Kenelle tämä esiintymiskoulutus on tarkoitettu?

Oletko tottunut pitämään esitelmiä ja puheita suomeksi, mutta kaipaat esiintymisvarmuutta englanniksi? Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence on tarkoitettu kaikkien alojen asiantuntijoille ja johtajille, jotka toivovat tukea ja uusia ideoita englannin kielellä esiintymiseen. Valmennus sopii hyvin myös esiintymistä jännittäville.

Aika ja paikka

Osallistu toukokuussa kahteen voimaannuttavaan aamupäivään (3 + 3 tuntia) motivoituneessa pienryhmässä kokeneen ja asiantuntevan esiintymisvalmentajan ohjauksessa:

  • ke 15.5.2019 klo 9–12, Helsinki, Töölönlahden koulutuskampus
  • to 16.5.2019 klo 9–12, Helsinki, Töölönlahden koulutuskampus

(Aamukahvit tarjolla molempina aamuina klo 8.30 alkaen)

Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksen hyödyt

  • Saat runsaasti hyödyllistä tietoa ja timanttisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen kokeneelta, kansainväliseltä esiintymistaitojen valmentajalta.
  • Pääset itse harjoittelemaan esiintymistä englanniksi ja työstämään jotain jo pitämääsi tai tulossa olevaa esitelmääsi tai puhettasi entistä vakuuttavammaksi.
  • Saat henkilökohtaista ja kohdennettua palautetta esitelmästäsi tai puheestasi.
  • Vahvistat omaa osaamistasi myös osallistumalla muiden pienryhmäläisten esitelmien ja puheiden hiomiseen.

Esiintymiskoulutuksen sisällöt

Esiintyminen englanniksi ei onnistu vain kääntämällä esitys tai puhe suomesta eri kielelle. Koulutus nojaa kielenkäyttöä laajempaan ajatukseen viestinnästä ja vuorovaikutuksesta, ja se opastaa sinua kiinnittämään huomiota myös muihin viestinnällisiin keinoihin, kuten sanattomaan viestintään, sekä erilaisiin kulttuurisiin tapoihin viestiä onnistuneesti englannin kielellä.

Esiintymisvarmuutta englanniksi jakaantuu kahteen aamupäivään sekä ennakkotehtäviin:

  • Ennen koulutusta valitset ja valmistelet englanninkielisen esitelmän tai puheen, johon haluat koulutuksessa työstötukea. Saat tämän työtehtävän tai esiintymisunelman valmisteluun tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
  • Ensimmäisenä koulutuspäivänä saat rautaisannoksen tietoa ja rahanarvoisia vinkkejä englanniksi esiintymiseen. Pääset tutustumaan ryhmään harjoitusten muodossa. Lisäksi pidät oman esitelmäsi tai puheesi ensimmäisen kerran ja saat siitä palautetta.
  • Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen pääset heti hyödyntämään päivän oppeja ja viimeistelemään oman englanninkielisen esitelmäsi tai puheesi.
  • Toisena koulutuspäivänä pidät oman esitelmäsi tai puheesi uudelleen ja saat sekä annat palautetta muiden esitelmistä.

Koulutuspäivissä puhutaan suomeksi, mutta esitelmät ja puheet pidetään englanniksi. Valmentaja Ira Virtanen on äidinkieleltään suomenkielinen, mutta asuttuaan ja työskenneltyään useita vuosia ulkomailla puhuu hän englantia natiivin lailla.

Hinta 790 € + alv.

Esiintymisvarmuutta englanniksi -koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja aamukahvit.

Win over the crowd in English! Ota askel kohti menestystä ja ilmoittaudu mukaan!

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje