Viestintäkoulutus

Fasilitoinnin perusteet

Fasilitoinnin perusteet

Tässä fasilitointikoulutuksessa kehität omia taitojasi fasilitaattorina. Saat kurssilla hyvän ymmärryksen fasilitointitaidoista ja opit erilaisia fasilitointimenetelmiä.

Vuoropuhelu on tehokas tapa ratkaista ongelmia ja siirtää ymmärrystä organisaatiossa. Fasilitoimattomat kokoukset ovat kuitenkin pahamaineisen turhauttavia ja tuntuvat usein ajan haaskaukselta. Oikeanlainen fasilitointimenetelmien käyttö on merkittävä tapa parantaa työyhteisön tuottavuutta.

Fasilitaattorin tehtävänä on tuoda yhteistyötilanteisiin tavoitteellisuutta ja osallistamista sekä tehokasta päätöksentekoa. Tällä kurssilla perehdyt fasilitoinnin taitoihin: opit toimimaan fasilitoijana, luomaan tilaisuudelle rakenteen ja valitsemaan siihen sopivia menetelmiä sekä huomioimaan erilaiset ihmiset ja haastavat tilanteet.

Kurssi pidetään suomeksi suomenkielisellä materiaalilla.

Hinta 890 € (+ alv 24 %)


Valitse koulutus

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.