Infor viestintä

Infor – intohimona viestintä

”Viestintä voi onnistua – myös vahingossa. Valmennettuna varmemmin”.
Inforismi

Viestintä on menestyvän organisaation elinehto. Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään.

Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.

Inforin Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK on alalla jo käsite. Sen kautta äärimmäisen haastaviin positioihin on jatkokouluttautunut jo toista tuhatta viestinnän ammattilaista. Ja kun kerran meihin luottavat Suomen eturivin viestinnän ammattilaiset, miksi et sinäkin?

Räätälöidyistä Inforin viestintävalmennuksista suosituimpia ovat ylimmän johdon valmennukset, kuten mediavalmennukset, kriisiviestintävalmennukset ja strategisen viestinnän valmennukset.

Kohtaamme asiakkaamme suurella sydämellä: palaute asiakaspalvelustamme on 5,6
(maks. 6, N = 200, 30.8.2022).

MIF – Tekijöiden tekijät

Infor on osa Management Institute of Finland MIF Oy:tä, jonka toinen erikoisosaaja on Opetushallituksen virallisiin tutkintoihin valmentava MIF Tutkinnot.

Viestintäpäällikön koulutusohjelma

Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK

Jo yli 1 300 viestinnän ammattilaista on vuosien varrella inspiroitunut ja verkostoitunut suositussa Viestintäpäällikön koulutusohjelmassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan VPK-yhteisöön!

Tulevat koulutukset

Suosituimmat räätälöidyt viestintäkoulutukset

Yhteystiedot

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.