Sisaryhtiömme

Elinikäistä oppimista ammattilaisille!

Kouluttautuminen rakentaa parempaa tulevaisuutta. Tämä on totta yksilöiden, yritysten, yhteisöjen sekä yhteiskuntien näkökulmasta. Suomessa koulutukseen on uskottu ja satsattu pitkään. Digitalisoituvassa työelämässä oppimisen merkitys korostuu entisestään. Tarve oman osaamisen ja ajattelun kehittämiselle on jatkuva. Siksi elämäntehtävämme on työelämässä olevien ammattilaisten elinikäisen oppimisen vahvistaminen.

Toteutamme tehtäväämme:

  • tarjoamalla asiakkaidemme hyödyksi parhaat koulutussisällöt, -menetelmät ja -teknologiat – tavoitteenamme on paras asiakaskokemus
  • luomalla innostuneiden ihmisten yhteisöä, joka kehittää palveluja ja ratkaisuja ketterästi
  • kehittämällä kansainvälisiä, skaalautuvia koulutuksen ja oppimisen digitaalisia ratkaisuja.

Koulutusliiketoimintamme juuret ovat syvällä pohjoismaisessa koulutuskentässä. Muutos nykyiseksi koulutusyhtiöksi tapahtui vuonna 2014, kun Tieturin ja Informatorin rinnalle kokonaisuuteen ostettiin Management Institute of Finland MIF Oy, joka oli syntynyt vuonna 2012 kolmen pitkän linjan koulutusyhtiön – JTO, Infor ja Fintra – yhteenliittymästä.

Tarinamme on erottamaton osa pohjoismaista osaamisen ja työelämän kehittämisen tarinaa, johon jokainen koulutusbrändi on luonut oman lukunsa.

Tieturi

1980-luvulla työelämässä koettiin hurjia muutoksia, kun tietotekniikka alkoi yleistyä työpaikoilla. Tarvittiin uutta osaamista. Vuonna 1983 Suomen atk-koulutustarpeeseen vastaamaan perustettiin Tieturi. Nykyään Tieturi auttaa ammattilaisia kehittämään digitalisoituvassa työelämässä tarvittavia taitojaan.

MIF

MIF syntyi 2012 Elinkeinoelämän keskusliiton yhdistäessä koulutusorganisaatioitaan yhdeksi kokonaisuudeksi. MIFiin yhdistettiin Johtamistaidon opiston, Inforin ja Fintran koulutusliiketoiminta. Kukin näistä kolmesta tuo oman historiansa ja osaamisensa MIF-kokonaisuuteen

Johtamistaidon Opisto, JTO syntyi sodan jälkeen 1946 , kun Suomessa tarvittiin nopeasti uusia työnjohtajia. MIFin tavoitteena on edelleen paremman johtamisen ja taitavampien esihenkilöiden kouluttaminen.

1960-luvulla kansainvälistyvässä Suomessa alkoi olla pula vientiosaajista. Vientiosaamisen lisäämiseksi Suomeen perustettiin 1962 Vientikoulutussäätiö (Fintra), jonka perillisenä MIF edelleen auttaa kansainvälisiä ja kansainvälistyviä organisaatioita kasvamaan ja menestymään maailmalla.

1990-luvulle tultaessa Suomessa tarvittiin kasvavassa määrin viestintäihmisten täydennyskoulutusta sekä johtajien viestintävalmennusta. Tähän tarpeeseen perustettiin Infor, joka on yksi alan pioneereista, joka edelleen valmentaa johtajia, esihenkilöitä ja asiantuntijoita viestimään vaikuttavammin sekä viestinnän ammattilaisia loistamaan työssään.

MIF toteuttaa siis kehittämistä laaja-alaisesti. Palveluvalikoimaan kuuluvat ammatilliset tutkinnot, organisaatiokohtaiset kehittämisohjelmat sekä avoimet kehittämisohjelmat.

MIF Academyn vastuulla on konsernin kansainvälisten koulutusprojektien markkinointi ja toteutus.

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Management Institute of Finland MIF Oy
www.mif.fi
www.mifacademy.com

Tieturi
www.tieturi.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.