Professio Group – Missiona maailman osaavin kansa.

Olemme osa Professio Groupia. Professio Group järjestää tapahtumia, koulutuksia ja ammattitutkintoja, jotka pitävät jatkuvasti muuttuvassa maailmassa työskentelevien ihmisten osaamisen ajan tasalla, jopa pari askelta edellä. Professio Groupin tarjonnasta löydät 2000 inspiroivaa tapahtumaa ja koulutusta vuosittain laajasti eri toimialojen ammattilaisille. Kaiken ytimessä on aina Suomen laadukkain sisältö ja timanttinen asiakaskokemus.

Professio on lupaus laadusta. Huipputasoiset kouluttajat ja huolella suunnitellut tapahtumat takaavat, ettei kukaan hukkaa aikaansa. Pitämällä ihmiset inspiroituneena ja verkostoituneina kannamme vastuuta kilpailukyvyn kehittämisestä ja olemme mukana tekemässä Suomesta maailman osaavinta kansaa.

MIF – Asiakaslähtöinen työelämän kouluttaja.

Olemme vaikuttavuuteen panostava työelämän kouluttaja, joka näkee oppimisinvestointien linkittyvän organisaatioiden ja yksilöiden kykyyn tuottaa asiakasarvoa. Koulutuksemme ovat täydellinen yhdistelmä asiakaslähtöisyyttä ja huippulaadukasta pedagogista sekä sisällöllistä osaamista.

Oppimisfilosofiamme on tuottaa jokaiselle asiakkaalle ylivertaista arvoa yhdistämällä ajankohtaiset ja hyödylliset sisällöt, kehittymistä edistävät monipuoliset oppimisympäristöt ja pedagogisesti tehokkaimmat menetelmät.

Tieturi & Upload – Ytimessä IT-ammattilaisten osaamisen kehitys.

Itsesi päivittämiseen Tieturi ja Upload tarjoavat jatkuvan tuen, jotta sinulle ei käy samoin kuin päivittämättömälle tietokoneelle. Me olemme sinua varten, kun haluat pysyä kehityksen kärjessä, maailman eniten muuttuvassa toimintaympäristössä. Onpa tarvitsemanne koulutus tunnin tai viikon, varmistamme, että se tukee tavoitteitanne.

Toimintamme ydin on kehittää eri osa-alueiden osaamista laajasti läpi koko IT-kentän. Meille kolme tärkeintä arvoa on laatu, laatu ja laatu – sisältö, kouluttajat ja asiakaskokemus. Nämä osaamisen kehittämisen kulmakivet rakennetaan yhdessä kouluttajiemme kanssa, jotka edustavat oman ydinalueensa huippuosaamista.

BIG Business Insight Group – The new benchmark in events.

BIG Business Insight Group järjestää ensiluokkaisia kansainvälisiä hybriditapahtumia, jotka keskittyvät liiketoiminta-alojen megatrendeihin ja haasteisiin. Luomme asiakkaillemme arvoa tekoälyä hyödyntävän tapahtuma-alustan ja tehokkaan liidigeneroinnin avulla, joka varmistaa alan johtavan ROI:n.

Professio B2B Events and Trainings professio.fi
MIF Management Training Programs and Vocational Qualifications mif.fi
Tieturi & Upload IT Events & Trainings tieturi.fi | upload.fi
BIG Business Insight Group International Virtual and Hybrid Events bignordic.com

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.