Intohimona viestintä.

”Viestintä voi onnistua – myös vahingossa. Valmennettuna varmemmin.”
inforismi

Viestintä on menestyvän organisaation elinehto. Valmennamme intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita menestymään sekä viestinnän ammattilaisia loistamaan työssään.

Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.

Inforin Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK on alalla jo käsite. Sen kautta äärimmäisen haastaviin positioihin on jatkokouluttautunut jo toista tuhatta viestinnän ammattilaista. Ja kun kerran meihin luottavat Suomen eturivin viestinnän ammattilaiset, miksi et sinäkin?

Räätälöidyistä Inforin viestintävalmennuksista suosituimpia ovat ylimmän johdon valmennukset, kuten mediavalmennukset, kriisiviestintävalmennukset ja strategisen viestinnän valmennukset.

 

Ota yhteyttä

MIF – Tekijöiden Tekijät

Infor on osa Management Institute of Finland MIF Oy:tä, jonka muita erikoisosaajia ovat opetushallituksen virallisiin tutkintoihin valmentava MIF Tutkinnot, johtamisen, esimiestyön ja henkilöstötyön valmentaja Johtamistaidon opisto JTO ja kansainvälisen liiketoiminnan valmentaja Fintra.

Ajankohtaiset avoimet viestintäkoulutukset

Ole askeleen edellä – kouluttaudu

Klikkaa alta ja löydä omasi!

Katso kaikki koulutuksemme
viestintäkoulutus viestintäjohtaja
VPK Executive – Viestintäjohtajan kehittymisohjelma
Infor

Vahvista osaamistasi viestinnän haastavissa johtotehtävissä ja nosta itsesi viestinnän huipulle!

Aloitus: 5.11.2019 - 21.4.2020
Paikka: Helsinki

viestintäkoulutus vpk viestintäpäällikkö
Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK
Infor

Viestintäpäällikön koulutusohjelma (VPK) valmentaa sinua hoitamaan organisaatiosi viestintää entistä strategisemmin ja vaikuttavammin.

Aloitus: 23.1.2020 - 25.11.2020
Paikka: Helsinki

viestintäkoulutus viestinnän asiantuntija koulutusohjelma
Viestinnän asiantuntijan koulutusohjelma
Infor

Kaipaatko lisää näkemystä viestinnän tekemiseen omassa työssäsi? Tuntuuko siltä, ettet tiedä tarpeeksi viestintätyön uusista vaatimuksista? Tässä suositussa viestintäkoulutuksessa syvennät ja laajennat osaamistasi viestinnän tekijänä. Inspiroidu ja ota parhaimmat käytännöt haltuun! Seuraava toteutus alkaa keväällä 2020.

Paikka: Helsinki

viestintäkoulutus kriisiviestintä
Kriisiviestintä, maine ja vastuullisuus NYT
Infor

Tässä koulutuksessa opit, kuinka suojaat yrityksesi tai yhteisösi mainetta kohun ja kriisin keskellä. Otat haltuun myös nousevat ilmiöt: kuinka puolustaudut negatiivista vaikuttamista ja brändihäirintää vastaan?

Aloitus: 29.10.2019 klo 9.00 - 16.00
Paikka: Helsinki

digitaalisen-viestinnan-koulutusohjelma-infor-min
Digitaalisen viestinnän koulutusohjelma
Infor

Digitaalisen viestinnän kenttä muuttuu nopeasti. Joko tiedät, mitä kaikkea digitaalisuus mahdollistaa nykypäivänä viestinnässä ja markkinoinnissa? Päivitä osaamisesi suositussa Digitaalisen viestinnän koulutusohjelmassa! Tarjolla on digitaalisen viestinnän tuoreinta strategiaa, toimivimpia työkaluja ja parhaita käytänteitä.

Paikka: Helsinki

viestintäkoulutus kirjoittajille
Kukoista kirjoittajana! Työelämän tekstien kirjoituskoulutus
Infor

Yksi viestinnän tekijän tärkeimmistä taidoista on edelleen kirjoittaminen. Millainen on hyvä teksti? Miten vangita lukija tarinalla? Miten kirjoittaa luovasti ja vuorovaikutteisesti erilaisia työelämän tekstejä?

Aloitus: 26.11.2019 klo 9.00 - 16.00
Paikka: Helsinki

Tiedon Visualisointi koulutus | Infor
Tiedon visualisointi – tehosta viestiä infografiikan keinoin
Infor

Kaipaatko uusia ideoita ja konkreettista tukea tiedon visuaaliseen esittämiseen? Tule ja opi, miten voit hyödyntää tiedon visualisointia organisaatiosi viestinnän tukena!

Aloitus: 4.12.2019 klo 9.00 - 16.00
Paikka: Helsinki

viestintäkoulutus talousviestintä käytännöt
Talousviestintä – sudenkuopat ja parhaat käytännöt
Infor

Miten pelkistää talouden lukemat ja näkymät kiinnostavaan ja puhuttelevaan muotoon? Miten välttää talousviestinnän sudenkuopat ja omaksua parhaat käytännöt?

Aloitus: 16.4.2020 klo 9.00 - 16.00
Paikka: Helsinki

viestintäkoulutusta konsulteille ja asiantuntijoille
Viestintäkonsultin koulutusohjelma
Infor

Kehity viestintäkonsultin ydintaidoissa: konsultatiivisissa menetelmissä, työpajojen vetäjänä sekä viestintätoimistopalveluiden myynnissä ja hinnoittelussa.

Paikka: Helsinki

esiintymiskoulutus englanniksi public speaking
Esiintymisvarmuutta englanniksi – Public Speaking with Confidence
Infor

Mietitkö yleisön edessä, minne sujuva ja sanavalmis sinä katoaa, kun esiinnyt englanniksi? Näin ei tarvitse olla! Voit oppia esiintymään vaikuttavasti myös monikulttuurisille yleisöille. Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, joka mullistaa englanninkieliset esiintymiskokemuksesi!

Paikka: Helsinki

esiintymiskoulutus tähtipuhuja esiintyjä
Haluatko tähtipuhujaksi? – kehity esiintyjänä, valloita yleisösi!
Infor

Onko unelmasi kehittyä esiintyjänä, koskettaa yleisöäsi ja saada ihmisissä muutosta aikaan? Haaveiletko nousevasi isoille estradeille ja tulevasi puhujaksi, josta puhutaan? Lopeta haaveilu ja tule mukaan pienryhmävalmennukseen, joka nostaa sinut puhujien tähtikaartiin!

Paikka: Helsinki

Suosituimmat räätälöidyt viestintäkoulutukset

KEHITÄ ORGANISAATIOTASI – AUTamme menestymään

Klikkaa alta ja löydä ratkaisu!

Katso kaikki koulutuksemme
viestintäkoulutus johtajalle
Johdon viestintävalmennus
Infor

Inforin Johdon viestintävalmennus auttaa johtajia viestimään ja toimimaan vaikuttavammin vaativissa tilanteissa.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

viestintäkoulutusta asiantuntijoille
Asiantuntijan viestintävalmennukset
Infor

Infor valmentaa asiantuntijoita viestimään ja vaikuttamaan paremmin.

Toteutamme asiantuntijoiden valmennuksia räätälöityinä toteutuksina. Alla esimerkkejä Inforin valmennuksista asiantuntijoille. Pyydä lisätietoja tai tarjous, niin kerromme lisää.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Kriisiviestintävalmennus | Infor
Kriisiviestintävalmennus
Infor

Fiksu yritys tai yhteisö varautuu kriiseihin. Myös somekriiseihin. Toteutamme räätälöityjä kriisiviestintäkoulutuksia ja -simulaatioita sekä yrityksille, valtion organisaatioille, kunnille että seurakunnille. Autamme myös kriisiviestintäsuunnitelmien päivittämisessä digiajan haasteisiin.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

esintymiskoulutus median kohtaaminen
Mediavalmennus – onnistu median kohtaamisessa
Infor

Mediavalmennus harjaannuttaa kohtaamaan toimittajan ja terävöittämään yrityksenne tai yhteisönne viestejä mediassa. Toteutamme mediavalmennuksia ja mediakoulutuksia niin ylimmälle johdolle, johtoryhmille, asiantuntijoille kuin muille avainhenkilöille.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Kysy lisää Inforin tehokkaasta esiintymiskoulutuksesta info@infor.fi
Esiintymistaidot
Infor

Millainen esiintyjä sinä haluat olla? Asiantunteva ja vakuuttava? Sujuva ja tehokas? Innostava ja mukaansatempaava? Valmennuksen kautta saat työkaluja esitysten valmisteluun ja neuvoja tavoitteesi saavuttamiseen.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

viestintäkoulutus esimiehille
Esimiehen viestintävalmennus
Infor

Miten rakennat luottamusta ja sitoutumista tiimissäsi? Miten käsittelet konflikteja ja viet eteenpäin muutosta? Näihin kysymyksiin saat oivalluksia ja työkaluja Inforin esimiehen viestintävalmennuksessa.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

kirjoita-paremmin-kirjoittamiskoulutus-infor
Kirjoitustaidot
Infor

Luo parempaa luettavaa! Hyvän ja mielenkiintoisen sisällön merkitys korostuu koko ajan. Sisällöntuottamisen taidot kuuluvat koko työyhteisön viestintätaitoihin.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Asiantuntijan vaikuttamistaidot – vaikuttaminen ilman muodollista valtaa
Asiantuntijan vaikuttamistaidot – vaikuttaminen ilman muodollista valtaa
Infor

Miten asiantuntijana saat myytyä ideasi muille? Miten saat muut sitoutumaan? Miten vaikutat päättäjiin? Ja miksi omassa organisaatiossa vaikuttaminen on usein haastavampaa kuin asiakkaiden kanssa tapahtuva työ?

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Intohimona viestintä.
Infor-asiantuntijat apunasi

Ota yhteyttä meihin!

 

Inspiroidu koulutuksestasi

Uusimmat artikkelit blogistamme

Paussi työelämästä antaa tilaa osaamisen kehittämiselle

Vaikuttava viestintä

Vauva päiväunille, kuulokkeet korville, webinaari alkaa. Tällä kertaa uppoudun kuuntelemaan verkkokurssia valmentamisen taidosta. Tauon työelämästä ei tarvitse tarkoittaa taukoa osaamisen kehittämisestä. Etäisyys voi itse asiassa …

Kaipaatko vinkkejä vaikuttajaviestintään? Lataa Inforin vaikuttajaviestinnän pikaopas [Lataa opas]

Vaikuttava viestintä

Mitä erilaisia keinoja lobbaamisessa on vuosien varrella käytetty? Mitä seikkoja pitää ottaa huomioon vaikutettaessa poliitikkoihin ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Olen koonnut Inforin vaikuttajaviestinnän pikaoppaaseen 10 vinkkiä …

Webinaaritallenne ”Uudista johtamiskäsitystäsi”

Tuloksellinen johtaminen

Katso 8.10.2019 webinaarimme tallenne: Johtajan tehtävänä on rakentaa ryhmälle yhteinen identiteetti. Kun ryhmä jakaa yhteisen identiteetin, jäsenet luottavat toisiinsa, ovat motivoituneita yhteistyöhön ja toimivat itseohjautuvasti. …

Saavutettavuus hyödyttää kaikkia

Vaikuttava viestintä

Hiljattain voimaan tullut laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta on nostanut saavutettavuuden monen viestijän ja päättäjän agendalle. Tärkeintä on sisäistää, ettei saavutettavuus ole vain ”erikoisryhmiä” varten ja …

Katso kaikki
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje