Ammatilliset tutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Museoalan johtajakoulutusohjelma 2024-26 syyskuu

ammatilliset tutkinnot museoalan johtajakoulutusohjelma

Suomen museoliitto ja Management Institute of Finland MIF Oy ovat yhteistyössä räätälöineet museoalalle johtajakoulutusohjelman vastaamaan nykyisiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

Uusi, jo yhdestoista perättäinen Museoalan johtajakoulutusohjelma – JYET käynnistyy 29.11.2022. Koulutusohjelma jatkuu 29.1.2026 saakka.

Keskitymme valmennuksessa oman johtajuuden kehittämiseen ja toiminnan strategiseen johtamiseen. Tarjoamme käyttöön toiminnan suunnittelun, analysoinnin ja johtamisen työvälineitä. Syvennymme museoalan kehittämistarpeisiin ja osallistuja kehittää ohjelman aikana oman vastuualueensa prosesseja ja käytäntöjä. Lisäksi coaching-prosessin avulla edistetään suunnitelmallisen johtamisen toimintatapaa.

Uutena otamme valmennusjaksojen sisältöihin mukaan tekoälyn soveltamisen johtamiskäytäntöihin.

Huomioithan, että Hakeutumislomake toimii uusimmilla selainversioilla.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon johtava valmennusohjelma toteutetaan oppisopimuksella ja on opiskelijalle maksuton. Erillinen Coaching-prosessi laskutetaan Suomen museoliiton kautta. Lisätietoja: Sirpa Ärilä, koulutuspäällikkö, Suomen museoliitto p. 044 430 0713, sirpa.arila@museoliitto.fi

Valitse koulutus

Ota yhteyttä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.