Blogi

MIF osatoteuttajana Syklin SEURAAVA SIIRTO -hankkeessa

PK-yritykset vihreään siirtymään

SEURAAVA SIIRTO –
PK-yritykset vihreään siirtymään

MIF toimii osatoteuttajana Suomen Ympäristöopisto Syklin hankkeessa, jossa kehitetään toimintamalleja tukemaan pienten- ja keskisuurten yritysten ymmärrystä vähähiilisyydestä, hiilijalanjäljen vähentämisestä ja vihreästä siirtymästä käytännön tasolla.

Hankkeen kohderyhmä on PK-sektorin eri toimialojen yritykset ja niiden henkilöstö Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Erityisesti keskitytään toimialoihin, joilla hiilijalanjälki on verrattain suuri tai ympäristöasiat korostuvat muutoin, esimerkiksi kilpailutekijänä.

Tavoitteena on edistää osallistuvien PK-yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja kilpailukykyä osana vähähiilisiä hankintaketjuja, tukea yritysten innovaatio- ja liiketoiminnan kehittämisosaamista sekä kasvattaa yritysten ja niiden henkilöstön ymmärrystä vähähiilisyydestä, jonka kautta yritysten toimintoja pystytään kehittämään vähähiilisemmiksi.

Hankkeen päätuloksena muotoutuu uusi vähähiilisyyden edistämisen toimintamalli, jota levitetään hankkeen aikana ja sen päätyttyä.

Hankkeen toteuttajat ja kesto

Suomen ympäristöopisto Sykli toimii hankkeen päätoteuttajana ja osatoteuttajana Management Institute of Finland MIF Oy (MIF). Hankeaika on 1.3.2022–31.8.2023 ja hanketta rahoittaa Euroopan Unioni, Euroopan sosiaalirahasto.

Yhteyshenkilöt

Joonas Raaska, Suomen ympäristöopisto Sykli, joonas.raaska@sykli.fi
Petri Hytönen, Management Institute of Finland MIF Oy, petri.hytonen@mif.fi
Timo Huuskonen, Management Institute of Finland MIF Oy, timo.huuskonen@mif.fi

Seuraava siirto -hanke

Petri Hytönen

Petri Hytönen

Team Lead
Lähetä sähköpostia
MIF-asiantuntija-Timo-Huuskonen-apunasi

Timo Huuskonen

Rehtori, Liiketoimintajohtaja MIF
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje