Jari Vepsäläinen, Fintran Kiina-kouluttaja

Jari Vepsäläinen

Kiinan kaupan asiantuntija

Legendaarinen liikejuristi  Jari Vepsäläinen on käynnistänyt eri yritysten toimintoja Kiinassa yli 35 vuoden ajan. Jari kuuluu johtaviin Kiinan kaupan asiantuntijoihin, joka on työskennellyt länsimaisten yritysten kanssa Kiinassa 1980-luvun puolivälistä.

Jari Vepsäläisellä on myös erittäin laaja kouluttajakokemus, toiminut Fintran ja MIFin Kiina-kouluttajana vuodesta 2002. Jari on innostava ja arvostettu kouluttaja, koulutuspalautteiden keskiarvot 5,15 (asteikolla 1-6). Lisäksi hänet kutsutaan usein puhujaksi/kouluttajaksi eri koulutus-, investointi- ja teknologiakonferensseihin ja -seminaareihin.

Jari Vepsäläinen on ollut vuodesta 1985 toteuttamassa yli 250 erikokoista investointihanketta Kiinaan. Hän toimii myös varapuheenjohtajana China Foreign Investment Committee’ssa.

Fintrade-Mercer Groupin toimitusjohtajuuden lisäksi Jarilla on lukuisia hallitusjäsenyyksiä Kiinassa ja Hongkongissa, joka on hänen vakituinen asuinpaikkansa. Jari oli ensimmäisten länsimaisten liikejuristien joukossa, jotka pääsivät opiskelemaan Kiinan yliopistoihin Kiinan kaupallista lakia. Yritystoiminnan lisäksi Jarilla on asiakaskunnassaan myös lukuisia valtiollisia organisaatioita ja kansainvälisiä liittoumia Aasian-Tyynenmeren alueelta.

Jari työskentelee päivittäin suomalaisyritysten Kiina-haasteiden parissa. Hän elää Kiina-riskien polttopisteessä. Siksi hänen osaamisensa on poikkeuksellisen ajantasaista ja syvää.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.