Kati Kalliomäki Infor

Kati Kalliomäki

Viestintäjohtaja

Kati Kalliomäki on pitkän linjan viestintäammattilainen, jota ovat työuran aikana kiinnostaneet ja innostaneet niin vakavien aiheiden journalismi, asiantuntijatiedon viestintä kuin luova ilmaisukin.

Vuosien varrella hän on paneutunut mm. vakuutus- ja finanssialaa käsittelevään toimitustyöhön ja viestintään työeläkkeistä. Tällä hetkellä Katin arkityön sisältö täyttyy veroasioista ja Verohallinnon viestinnän johtamisesta. Hän syttyy yhteiskunnallisesta missiosta ja iloitsee, kun saa tehdä töitä hyvän työyhteisöviestinnän siivittämänä.

Katin mielestä työyhteisöviestintää on johdettava saumattomana osana koko yrityksen strategiaa. Vaikka raja sisäisen ja ulkoisen viestinnän välillä on joskus veteen piirretty, on esimerkiksi työntekijäkokemuksella ratkaiseva merkitys mm. silloin, kun organisaatio muuttuu.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.