Mari Blomqvist

Johdon ja työyhteisöjen valmentaja, Results Coach (ACC)

 

Mari on valmentaja ja coach, jonka missiona on auttaa ihmisiä löytämään uutta intoa ja tuloksellisuutta työelämään. Marin erityisosaamista ovat esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennukset sekä yksilö-coaching. Hän on innostava, kuunteleva sekä ajatuksia herättelevä valmentaja, joka haluaa valmennustensa kautta edistää todellista muutosta asiakkaidensa toiminnassa. Mari hyödyntää valmennuksissaan valmentavan johtamisotteen ja rakentavan vuorovaikutuksen periaatteita. Hänen valmennusotteessa on vaikutteita mm. coachingista, NLP:stä sekä improvisaatioteatterista.

Mari on koulutukseltaan työpsykologiaan erikoistunut pedagogi. Hän on toiminut 20 vuoden ajan erilaisissa henkilöstönkehittämis-, tutkimus- ja valmennusrooleissa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Viimeiset 4 vuotta hän on luotsannut omaa valmennusyritystään ParaVitaa.

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.