työturvallisuus kouluttaja

Mari Kuukkula

Ympäristötekniikan insinööri, turvallisuustekniikan DI

Mari Kuukkulan tausta on teollisuuden ja rakentamisen työturvallisuus- ja ympäristöjohtamisessa. Hän on toiminut sisäisenä HSE-asiantuntijana mm. Olkiluoto 3 -ydinvoimalatyömaalla, metalliteollisuudessa ja mekaanisessa metsäteollisuudessa. Hän on toiminut myös tarkastajana työsuojelun vastuualueella (teollisuus, alkutuotanto). Vuodesta 2018 Mari on toiminut työturvallisuusasiantuntijan ja konsultin roolissa.

Marin erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat järjestelmällinen turvallisuusjohtaminen, työturvallisuuslainsäädäntö ja sen soveltaminen käytännössä sekä kokonaisvaltainen ympäristö-, kemikaali- ja pelastusturvallisuus. Mari nauttii ”kädet savessa” -työstä: havaintojen tekemisestä, riskien arvioinnista ja kehitystoimenpiteiden pohtimisesta yhdessä asiakkaiden kanssa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.