Panu Uotila

Yliopistonopettaja, tutkija, toimittaja

Panu Uotila on kokenut mediasuhdevalmentaja, jolla on yli 30 vuoden näkemys viestinnän asiantuntijoiden ja toimittajien välisestä vuorovaikutuksesta toimittajana, viestinnän asiantuntijana, tutkijana ja kouluttajana. Uotila työskentelee journalistiikan yliopistonopettajana Jyväskylän yliopistossa. Hän valmentaa yritysten ja julkisen sektorin viestinnän asiantuntijoita tuloksellisten mediasuhteiden luomisessa ja ylläpidossa.

Uotila tuntee median logiikan ja mediasuhteiden toimivat käytännöt tutkimustiedon ja kokemuksen perusteella. Ennen yliopistolle siirtymistään Uotila työskenteli taloustoimittajana ja politiikan toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa, Yleisradiossa, Kauppalehdessä ja Kauppalehden Talousuutisissa MTV3-kanavalla. Hän on vastannut suomalaisten rauhanturvaajien mediasuhteista osana Nato-joukkojen viestintätiimiä Bosniassa. Uotilalle myönnettiin Liikesivistysrahaston taloustoimittajapalkinto vuonna 2004.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.