Petro Poutanen

Petro Poutanen

Dosentti, viestinnän ja johtamisen asiantuntija, tietokirjailija

Petro Poutanen on kokenut viestinnän ja johtamisen asiantuntija, toimitusjohtaja ja tietokirjailija. Hänen missionsa on saada asiantuntemus ja tieto vaikuttamaan. Hän on ratkonut 10 vuoden ajan viestinnän ja vaikuttamisen ongelmia erilaisissa organisaatioissa ja auttanut satoja asiantuntijoita viestimään vaikuttavammin.

Petro perustaa tekemisensä tutkittuun tietoon ja dataan. Hän on Helsingin yliopiston viestinnän ja organisaatioviestinnän dosentti.

Tällä hetkellä Petro työskentelee toimitusjohtajana tutkimuksen vaikuttavuutta edistävässä säätiössä. Hän on kirjoittanut tietokirjan työelämän luovuudesta (Luovuuden idea, 2017) ja asiantuntijaviestinnästä sosiaalisessa mediassa (Faktat nettiin!, 2019). Kesäkuussa 2021 ilmestyy hänen yhdessä Lilly Korpiolan kanssa kirjoittama tietokirja Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta (2021, Tammi).

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.