Saara Remes

Käyttäytymistieteilijä (KM), valmentaja, psykoterapeutti, työyhteisösovittelija

Saara Remes on käyttäytymistieteilijä (KM), työ- ja organisaatio-psykologiaan erikoistunut ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmentaja, psykoterapeutti (ValVira) ja työyhteisösovittelija.

Saara on työskennellyt tukijana ja projektipäällikkönä Teknillisen korkeakoulun TAI Tutkimuslaitoksessa noin kymmenen vuoden ajan erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Saaralla on yli 20 vuoden kokemus vaativasta konsultointi-, valmennus- ja kehittämistyöstä, joista seitsemän vuotta hän työskenteli Keski-Euroopassa.

Saara on yksi työyhteisösovittelun uranuurtajista Suomessa. Hän on sovitellut lukuisissa eri organisaatioissa mm. johtoryhmien, esimiesten sekä asiantuntijoiden konfliktitilanteita. Saara toimii yhteistyössä Yliopistojen kanssa uusien työyhteisösovittelijoiden kouluttajana.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.