Tapio Palolahti

Henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija

Tapio Palolahdella on pitkä kokemus sekä isoista suomalaisista että kansainvälisistä yrityksistä henkilöstöjohtamisen sekä onnistuneiden hyvinvoinnin johtamisen ohjelmien osalta. Hän on
toiminut henkilöstöjohtajana sekä ABB:llä että Atrialla.

Tapio Palolahti: ”Hyvinvoinnin johtamisessa kaikki voittaa. Henkilöstön hyvinvointi paranee ja yrityksen tuottavuus kasvaa. Investointi henkilöstön hyvinvointiin maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti ja nopeammin kuin lähes kaikki muut investoinnit yrityksessä. Kun pystyy osoittamaan lukuina investointien kannattavuuden, ei kukaan yhtiössä haasta työhyvinvointi-investointeja vaikka ne olisivat suuriakin.”

”Olen ihmetellyt, miksi yritykset / yhteisöt eivät hyödynnä tätä laajemmin. Suomessa on vain muutamia yrityksiä, mitkä ovat pystyneet hyödyntämään täysimääräisesti hyvinvoinnin johtamista.”

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.