Ohjelmajohtaja

Pipsa Lotta Marjamäki

Pipsa Lotta Marjamäki, VTM. Marjamäki työskentelee vuoden 2022 Kelan palvelutoiminnassa ma. ohjelmajohtajana palvelukanavastrategien parissa. Hän on pitkän linjan viestinnän ammattilainen ja toiminut Kelan viestintäjohtajana 2016-2021. Marjamäki on toiminut kolmen pääjohtajan ja yhden toimitusjohtajan viestintäkumppanina. Hän vetää 2017 perustettua valtionhallinnon viestinnän mittaamisverkostoa. Lisäksi Marjamäki on työskennellyt Viherjuuren mainostoimistossa ja toimittajana ja toimitussihteerinä printtimedioissa.

Marjamäki on kirjoittanut yhdessä Jenni Vuorion kanssa Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin –kirjan (Almatalent 2021), joka palkittiin kunniamaininnalla Procomin Vuoden viestintäteko 2022 –kilpailussa.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje