Eettinen kanava

Konsernimme pitää erittäin tärkeänä asiana avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Nämä myös rakentavat lähtökohdan luottamukselle.

Konsernillammeon käytössä eettinen kanava, jotta työntekijät ja muut sidosryhmät voivat ilmoittaa mahdollisista tapauksista, joissa on toimittu arvojamme ja periaatteitamme vastaan. Eettinen kanava on luottamuksellinen keino, jolla konsernimme  työntekijät ja muut osapuolet voivat ilmoittaa havaitsemistaan ja/tai epäilemistään epäeettisistä ja/tai laittomista menettelyistä konsernimme omassa tai sen kumppanien toiminnassa.

Konsernimme työntekijät voivat myös ottaa yhteyttä omaan esi- tai HR-henkilöön. Kaikki vilpittömässä mielessä annetut ilmoitukset toimintaohjeiden ja/tai lain oletetusta rikkomisesta tutkitaan puolueettomasti. Konsernimme vastaa siitä, että työntekijöille ei aiheudu ilmiannon johdosta mitään epäsuotuisia työhön liittyviä seuraamuksia. Raportoijan henkilöllisyyttä käsitellään luottamuksellisesti kunnioittaen henkilön valitsemaa anonymiteettitasoa.

Linkki kanavaan >

Eettinen kanava

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje