Eettinen kanava

Konsernimme pitää erittäin tärkeänä asiana avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Nämä myös rakentavat lähtökohdan luottamukselle.

Konsernillammeon käytössä eettinen kanava, jotta työntekijät ja muut sidosryhmät voivat ilmoittaa mahdollisista tapauksista, joissa on toimittu arvojamme ja periaatteitamme vastaan. Eettinen kanava on luottamuksellinen keino, jolla konsernimme  työntekijät ja muut osapuolet voivat ilmoittaa havaitsemistaan ja/tai epäilemistään epäeettisistä ja/tai laittomista menettelyistä konsernimme omassa tai sen kumppanien toiminnassa.

Konsernimme työntekijät voivat myös ottaa yhteyttä omaan esi- tai HR-henkilöön. Kaikki vilpittömässä mielessä annetut ilmoitukset toimintaohjeiden ja/tai lain oletetusta rikkomisesta tutkitaan puolueettomasti. Konsernimme vastaa siitä, että työntekijöille ei aiheudu ilmiannon johdosta mitään epäsuotuisia työhön liittyviä seuraamuksia. Raportoijan henkilöllisyyttä käsitellään luottamuksellisesti kunnioittaen henkilön valitsemaa anonymiteettitasoa.

Linkki kanavaan >

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.