Sosiaalisen median kouluttaja, viestinnän mittaamisen asiantuntija

Piritta Seppälä

Piritta Seppälä on digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija. Hän on erikoistunut julkishallinnon ja järjestösektorin kouluttamiseen ja sparraukseen sosiaalisen median ja verkkoviestinnän asioissa. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi sosiaalista mediaa käsittelevää tietokirjaa.

Piritta on kysytty ja haluttu kouluttaja, ja palautteissa häntä kehutaan erityisesti selkeästä, asiakkaan tarpeisiin vastaavasta esitys- ja koulutustyylistään. Hänen perehtyneisyytensä alaan ja aina ajantasainen tietämyksensä alati muuttuvasta viestintäkentästä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja ratkaisut tarvittaviin kysymyksiin.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje