Yleiset

Esihenkilönä kehittyminen

Julkaistu 08.03.2024

Esihenkilötyön perusteet ja henkilökohtainen kasvu

Kun astut esihenkilön saappaisiin, kohtaat uudenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia. Esihenkilötyö vaatii paitsi tiimin johtamistaitoja, myös kykyä kehittää itseään jatkuvasti. Me MIF:ssä ymmärrämme, että esihenkilökoulutus on avainasemassa, kun halutaan tukea henkilökohtaista kehitystä ja uralla etenemistä. Koulutuksen avulla voit oppia tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi, mikä on ensiarvoisen tärkeää esihenkilönä toimiessasi.

Koulutuksen kautta saat työkaluja, jotka auttavat sinua viestimään tehokkaammin, ratkaisemaan konflikteja ja johtamaan tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi, kun tunnet työlainsäädännön ja HR-käytännöt, voit toimia varmemmin ja tehokkaammin esihenkilön roolissasi. Meidän koulutuksissamme yhdistämme ajankohtaisen tiedon ja käytännön harjoitukset, jotta voit soveltaa oppimaasi suoraan työelämässä.

Johtamistaidot ja viestintä

Johtamistaidot ovat keskeisessä roolissa esihenkilön työssä. Hyvä johtaja osaa kuunnella alaisiaan ja tuoda esille tietoa, joka edistää tiimin toimintaa. Me MIF:ssä korostamme, että esihenkilön tulee olla kykeneväinen ja rohkea esiintyjä, joka osaa rakentaa esityksensä kuulijalähtöisesti. Strategisten ja abstraktien tavoitteiden viestiminen vaatii toistoa ja selkeyttä, ja hyvä merkki ymmärryksestä ovat tiimin esittämät kysymykset ja kyseenalaistukset.

Viestintätaitoihin kuuluu myös kyky fasilitoida erilaisia ryhmätilanteita. Esihenkilönä sinun tehtäväsi on usein vain tuoda esiin tiimisi parhaat ideat ja ratkaisut. Koulutuksissamme keskitymme vahvistamaan näitä taitoja, jotta voit kehittyä viestinnän ammattilaiseksi ja johtaa tiimiäsi menestykseen.

Johtajuuden kehittäminen käytännössä

Johtajuus ei ole pelkkä rooli, vaan se on myös työtä. Moni uusi esihenkilö saattaa yllättyä siitä, kuinka paljon johtaminen muuttaa ihmisten suhtautumista ympärillä. Esihenkilönä edustat aina työnantajaa, ja tämä tuo mukanaan vastuuta sekä työryhmällesi että työnantajalle. Me MIF:ssä autamme sinua ymmärtämään, mitä johtajan rooliin kuuluu ja miten voit kehittää johtamistaitojasi käytännössä.

Johtaminen on myös luopumista omasta yksilösuorituksesta ja keskittymistä tiimin onnistumiseen. Koulutuksissamme opit, miten voit luoda perustan tiimisi huippusuoritukselle ja miten voit johtaa muutosta organisaatiossasi. Tarjoamme sinulle työkalut ja prosessit, jotka tukevat sinua johtajan roolissasi.

Johtamisen ja esihenkilötyön tulevaisuus

Johtamisen maailma on jatkuvassa muutoksessa, ja esihenkilönä sinun on pysyttävä ajan hermolla. Me MIF:ssä tarjoamme koulutuksia, jotka valmistavat sinut kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet, kuten monikulttuuristen tiimien johtaminen, ovat keskeisiä teemoja koulutuksissamme. Painotamme koulutuksissa kansainväliseen kasvuun, kannattavuuden parantamiseen ja toiminnan sujuvuuteen tähtääviä taitoja.

Oppimisinvestoinnit ovat linkittyneet organisaatioiden ja yksilöiden kykyyn tuottaa asiakasarvoa. Me MIF:ssä autamme sinua tunnistamaan yrityksesi kasvun lähteet ja kehittämään liiketoimintaasi. Tervetuloa kehittymään kanssamme ja löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen!

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.