Henkilöstöjohtaminen koulutus

Haussa Suomen Aktiivisin Työpaikka

Julkaistu 19.01.2017

Management Institute of Finland MIF Oy ja sen koulutusyksiköt MIF, Johtamistaidon opisto ja Infor ovat mukana Olympiakomitean toteuttamassa Suomen Aktiivisin Työpaikka- kilpailussa. Kilpailun tavoitteena on lisätä liikettä ja henkilöstöliikunnan osaamista suomalaisilla työpaikoilla.

Kilpailun voittaja palkitaan näyttävästi Urheilugaalassa tammikuussa 2018.

Olympiakomitea haastaa kaikki suomalaiset työpaikat mukaan!

Liikettä lisäämällä ja paikallaan oloa vähentämällä työntekijöiden terveys, toimintakyky ja hyvinvointi kohenevat ja työn tuottavuus kasvaa. Suomen Aktiivisin Työpaikka -ohjelmaan osallistuva yritys saa Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksesta asiantuntijan opastamana työkaluja henkilöstönsä aktivoimiseen ja liikunta-ohjelmansa systemaattiseen kehittämiseen. Kartoituksen täyttää työpaikan työhyvinvoinnista vastaava henkilö tai tiimi. Mikäli työpaikka saa 50% kartoituksen pisteistä, myönnetään sille Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu soveltuu kaikille organisaatiolle, jotka haluavat näyttäytyä aktiivisena työpaikkana, kannustaa lisäämään liikettä arkeen ja huolehtia työntekijöittensä päivittäisestä jaksamisesta.

Aktivoidu heti ja ilmoita työpaikkasi mukaan osoitteessa www.suomenaktiivisintyopaikka.fi.

Haasteessa mukana:

 

infor-intohimona-viestinta-logo

 

 

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.