Organisaatio-osaamisen vahvistaja, KTT, VTM, Certified Executive and Team Coach (ICF)
Virranliike

Maarit Virta

Maarit Virran valmennus- ja konsultointialueet: osaamisen jakamisen suunnittelu ja toteutus. Tavoitteena joko säilyttää, vahvistaa tai uudistaa organisaation osaamista (strateginen valinta).
Henkilöstön käytännön osaamisen kartoitus ja visualisointi. Tukee organisaation strategista osaamisen mittaamista ja kehittämistä sekä jakamisen suunnittelua.

Alan kokemus
5 v. konsultointia omassa yrityksessä, taustalla oma väitöstutkimus (sitä ennen 15 v. kokemus organisaatioviestinnän eri tehtävistä).
Tutkinnot ja sertifikaatit
KTT (2011, tietojohtaminen)
VTM (1988, organisaatioviestintä ja sosiologia)

Referenssejä ja asiakkaiden kertomaa
Elomatic Oy
”Elomaticissa saatiin asiantuntijoiden sattumanvaraiseen osaamisen jakamiseen kaivattua suunnitelmallisuutta.” – Pekka Huhtala, ryhmäpäällikkö

Suomen Ympäristökeskus SYKE
”Ammattilaisen tekemä käytännön osaamisen kartoitus on osaamisen konkretisoijana ehdottoman hyödyllinen.”  – Heljä Tarmo, kehittämispäällikkö

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje