Blogi

Hyppää mukaan Soprano-konsernin harjoittelijaohjelmaan

Tarjoamme opiskelijoille haasteita niin kotimaisten asiakkaidemme osaamisen kehittämisessä kuin työelämän koulutuspalveluiden kansainvälisillä markkinoilla.

Voit tehdä opinnäytetyön Soprano-konsernissa, saada mielenkiintoisen harjoittelupaikan tai työmahdollisuuden valmistuttuasi. Hankit monipuolista ja arvostettua kokemusta pörssiyhtiön palveluksessa. Harjoittelu voi johtaa työllistymiseen konsernissa.

Haasta itsesi ja meidät! Olemme viemässä koulutuspalvelumme digiaikaan tarjoamalla asiakkaillemme entistä parempia ja tehokkaampia oppimisratkaisuja.

AMK-opiskelija tartu tilaisuuteen ja hae mukaan Soprano-konsernin harjoittelijaohjelmaan

Harjoittelijaohjelman toteutus

 • Harjoittelijaohjelma on tarkoitettu AMK-opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet noin puolet opinnoistaan.
 • Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Ohjelman aikana on mahdollista edetä erilaisiin tehtäviin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Haasteet ja vastuu kasvavat sinun taitojesi ja kiinnostuksesi mukana!
 • Jokaiselle harjoittelijalle nimetään mentori ja räätälöidään tavoitteet harjoittelun alussa. Perehdytämme sinut tehtävääsi, ohjaamme työtäsi ja esimiehesi valmentaa sinua, jotta opit ja voisit onnistua tehtävässäsi.
 • Harjoittelu kestää 3-6 kk. Toivomme harjoittelun alkavan tammikuussa 2018.
 • Harjoittelujakso suoritetaan Soprano-konsernin tiloissa Helsingissä.
 • Tarjoamme harjoittelijoille mm. mahdollisuuden suorittaa Digital Marketing Instituten Certified Digital Marketing Professional -ohjelman

Ohjelmassa harjoittelijat pääsevät tutustumaan ainakin seuraaviin tehtäviin:

 • Videotuottaja (suunnittelee tuotannon tiimin kanssa, pitää kiinni aikataulusta ja budjetista, videoi ja editoi materiaalin ja lataa valmiin tuotteen portaaliin)
 • Projektiassistentti (avustaa projektin johtajaa ja sisällön tuottajaa, työstää storyboardin pohjalta kurssimateriaalin videointia varten, halua ymmärtää oppimisen pedagogiikkaa)
 • Projektipäällikkö (vastaa yksittäisten digitalisointiprojektien toteuttamisesta)
 • Tapahtumamarkkinointi (vuotuisen ison asiakastilaisuuden sekä asiakasaamujen uudistaminen, suunnittelu ja markkinointi)
 • Myynti ja markkinointitehtävät (markkinoinnin automaatio)

Arvostamme hakijassa

 • Oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointikykyä ja oman ajan hallintakykyä
 • Hyviä tiimityötaitoja ja lean osaaminen on eduksi
 • Alaan liittyvien ohjelmisto- ja verkkoapplikaatioiden osaamista
 • Teknisen dokumentaation ymmärtämistä
 • Hyviä viestintätaitoja, erityisesti suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, mutta huolehtia myös yksityiskohdista

Kiinnostuitko Soprano-konsernin harjoittelijaohjelmasta?

Lähetä hakemus 3.12.17 mennessä osoitteella: tyohakemukset@tieturi.fi
Lisätietoja saat Thomasilta: thomas.koponen@soprano.fi

Soprano-konserni

Soprano on pörssiyhtiö, jonka tytäryhtiöiden toiminnan tarkoituksena on varmistaa, että asiakkailla on riittävä osaaminen oman strategiansa toteuttamiseen. Ne kouluttavat yritysten ja organisaatioiden henkilöstöä Suomessa ja ulkomailla. Tunnetut brändimme ovat ICT-koulutuksissa Tieturi ja Informator, johtamis- ja esimiesvalmennuksissa Johtamistaidon opisto JTO, tutkinnoissa ja kokonaisvaltaisessa kehittämisessä MIF (Management Institute of Finland) ja viestinnässä Infor.

Viime vuonna koulutuksiimme osallistui yli 20 000 henkilöä 2 500 asiakasyritystä / organisaatiota. Liikevaihtomme oli 17 M€ ja palveluksessamme oli 90 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, ja lisäksi järjestämme koulutuksia maailmanlaajuisesti.

Viemme koulutusta pilveen. Tarjoamme asiakkaille ajasta ja paikasta riippumatonta koulutusta ja yksilöllisiä opintopolkuja hyödyntäen oppimisalustan älyteknologiaa. Tavoitteenamme on käynnistää tutkintojen vienti vuonna 2018 hyödyntäen kansainvälisesti arvostettua suomalaista pedagogista osaamista, omia koulutussisältöjämme ja pitkäaikaista kokemustamme koulutusviennistä.

 

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje