Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Digiosaaja F.E.C / Varsinais-Suomi

Julkaistu 10.06.2020
fec kansainvälinen liiketoiminta

F.E.C-rekrytointiohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. F.E.C-rekrytointiohjelmat ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta.

F.E.C-rekrytointiohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso. Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

Olemme järjestäneet rekrytointiohjelmia vuodesta 1994 lähtien:

  • yli 100 koulutusta
  • tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
  • koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon ja palvelujen Lean-kehittäminen, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Digiosaaja F.E.C / Varsinais-Suomi

14.10.2020–14.4.2021

Lataa esite tästä »

Yritysyhteistyö

F.E.C-rekrytointiohjelmat ovat joustava ja kustannustehokas tapa löytää uusi tekijä ja tutustua hänen osaamiseensa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden saada kansainvälisen liiketoiminnan osaaja noin 5 kk:n ajaksi erilaisiin avustaviin kansainvälisen liiketoiminnan tehtäviin ja päättää työskentelyjakson jälkeen mahdollisesta rekrytoinnista. Yrityksen osallistumismaksu on 850 € + alv. 24 % kuukaudessa, yhteensä 5 100 € + alv. 24 %. Yritykset eivät maksa osallistujille palkkaa, vaan he saavat koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Lisätiedot yritysyhteistyöstä: Mervi Kiviniemi, p. 010 755 5433, mervi.kiviniemi@soprano.fi sekä Anders Starck, p. 040 504 4446, anders.starck@mif.fi

Hakijalle

F.E.C-rekrytointiohjelmaan osallistuminen on toimiva tapa päästä kehittämään osaamista ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta. Asiakasyrityksemme haastattelevat heille sopivat hakijat ja tekevät sopimuksen yritystyöskentelystä ja koulutuksesta valitsemansa hakijan kanssa. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä kansainvälisen liiketoiminnan digiosaamista. Tehtävät voivat sijoittua verkkopalveluiden käyttöön, informaation hakuun, verkkomarkkinointiin, -myyntiin ja -viestintään.

Koulutusohjelma on suunnattu kaupallisen tai teknisen korkeakoulu- tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille henkilöille, joilla on työkokemusta kansainvälisen liiketoiminnan tehtävistä. Voit hakea koulutukseen, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen.

Koulutuksen tavoite

F.E.C-rekrytointiohjelman koulutuspäivissä keskitytään kansainväliseen ja digitaaliseen liiketoimintaan kattavasti ja käytännönläheisesti perinteinen vientikoulutus huomioiden, mm. toimitukset, asiakirjat ja maksuliikenne. Tavoitteena on, että osallistujan työpanoksen kautta yritys pystyy hyödyntämään koulutuksen laajan, ajantasaisen sisällön suoraan omassa toiminnassaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäiviä on keskimäärin 3–4 pv kuukaudessa, yhteensä 20 päivää. Yritystyöskentelyn kesto on 100 arkipäivää.

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

 

F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.