Kansainvälinen liiketoiminta

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Kasvun mahdollistaja F.E.C Uusimaa

Julkaistu 13.01.2022
fec kansainvälinen liiketoiminta

F.E.C-rekrytointiohjelmat (Further Educated with Companies) toimivat sillanrakentajina lisäresursseja tarvitsevien yritysten ja työnhakijoiden välillä. F.E.C-rekrytointiohjelmat ovat ELY-keskusten hankkimaa työvoimakoulutusta, jonka aikana osallistujille maksetaan työttömyysetuutta.

F.E.C-rekrytointiohjelmiin sisältyy keskimäärin 20 päivää käytännönläheistä, ajantasaista koulutusta ja noin 5 kuukauden yritystyöskentelyjakso. Yrityksellä on mahdollisuus rekrytoida osallistuja koulutuksen päätteeksi ilman lisäkuluja.

Olemme järjestäneet rekrytointiohjelmia vuodesta 1994 lähtien:
• yli 100 koulutusta
• tuhansia osallistujia, joista keskimäärin 70 % on työllistynyt koulutuksen jälkeen
• koulutuksia mm. seuraavista aiheista: vienti ja kansainvälistyminen, myynti ja markkinointi, henkilöstön ja organisaatioiden kehittäminen, tuotannon ja palvelujen Lean-kehittäminen, kansainvälinen rahoitus ja liikejuridiikka.

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Kasvun mahdollistaja F.E.C / Uusimaa

24.3. – 20.9.2022

Lataa esite tästä »

Yritysyhteistyö

F.E.C-rekrytointiohjelmat ovat joustava ja kustannustehokas tapa löytää uusi tekijä ja tutustua hänen osaamiseensa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden saada kansainvälisen liiketoiminnan osaaja noin 5 kk:n ajaksi erilaisiin avustaviin kansainvälisen liiketoiminnan tehtäviin ja päättää työskentelyjakson jälkeen mahdollisesta rekrytoinnista. Yrityksen osallistumismaksu on 1 100 € + alv. 24 % kuukaudessa, yhteensä 6 600 € + alv. 24 %. Yritykset eivät maksa osallistujille palkkaa, sillä osallistujat saavat koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Hakijalle

F.E.C-rekrytointiohjelmaan osallistuminen on toimiva tapa päästä kehittämään osaamista ja hankkia työpaikka koulutukseen liittyvän yritystyöskentelyn kautta. Asiakasyrityksemme haastattelevat heille sopivat hakijat ja tekevät sopimuksen yritystyöskentelystä ja koulutuksesta valitsemansa hakijan kanssa. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujia työllistymään erilaisiin kansainvälisen liiketoiminnan avustaviin tehtäviin, hyödyntäen mm. verkkopalveluiden käyttöä informaation haussa, markkinoinnissa, myynnissä sekä viestinnässä. Koulutus antaa hyvän yleiskäsityksen kansainvälisestä liiketoiminnasta, käytännön taitoja markkinoinnin sekä vientitehtävien hoitamiseen.

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen TE-toimiston ja kuntakokeiluiden työttömille ja työttömyysuhan alaisille asiakkaille, jotka haluavat edistää työllistymistään hankkimalla osaamista Kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin aihepiireistä.
Koulutuspäiviä on keskimäärin 3–4 pv kuukaudessa, yhteensä 20 päivää. Yritystyöskentelyä on 100 arkipäivää.

Miten mukaan?

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivuilla www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus. Esivalinnat tehdään TE-toimistossa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella – täytä siis hakemus huolellisesti. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun ja yhteistyöyrityksen hakuprosessi käynnistyy.

F.E.C (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen rekisteröimä tavaramerkki, jonka alla toteutetaan työvoimakoulutusta eri puolilla Suomea yhteistyössä yritysten kanssa.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.