Johtamiskoulutus

Keskustelukulttuurin johtaminen

Julkaistu 26.02.2024
Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta.

Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten johtaa tuottavasti keskustelua, kun arvot, lähtökohdat tai ihmiset ovat erilaisia?
– Mitä taitava keskustelija tietää, mitä muut eivät tiedä?
– Miten taidot näkyvät ulospäin tai miten päästään yhteiseen päämäärään, tavoitteisiin ja tuloksiin?
– Mikä on suurin ansa, joka keskustelukulttuurin yhteydessä mainitaan?
– Miten arvot virittävät kulttuuria?
– Mikä merkitys ilmaisun taidolla on lopputulokseen?

Tule oivaltumaan ajankohtaisen aiheen äärelle ja saamaan tippejä viestintäsi vaikuttavuutta tehostamaan. Irtaudu ansoista, jotka heikentävät terveen keskustelukulttuurin rakentumista.

Webinaari valottaa kokonaan uudella tavalla keskustelukulttuuriin liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia – ilmaisutaidon merkityksellisyyttä – ihmisiä osallistavan ja tuloksia tuottavan kulttuurin rakentumisessa.

Kouluttaja Minja Wahlsten on kommunikointivalmentaja, johtamisen asiantuntija ja puhuja. Minja valmentaa ihmisessä olevan kapasiteetin monipuolisia johtamistaitoja, auttaa lisäämään vaikuttavuutta ihmisten välisiin yhteistyösuhteisiin, tuottavaan kommunikointiin ja organisaatiokulttuurin rakentamiseen.

Jos video ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täällä >

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.