Legendaarinen Inforin Viestintäpäällikön koulutusohjelma VPK on vahvasti kiinni ajassa

Se tunne kun onnistut. Eväitä menestykseen jaossa Viestintäpäällikön koulutusohjelmassa.Viestintäpäällikön koulutusohjelma on uudistettu vastaamaan paremmin viestinnän haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Uudistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota koulutuksen menetelmiin ja vaikuttavuuteen. Ennen jokaista uutta teemaa osallistujat peilaavat sitä oman organisaation käytänteisiin, tekevät analyyseja haastattelujen ja erilaisten tehtävien avulla.

Perinteisen luennoimisen sijasta varsinaisessa koulutuksessa pystytään näin paremmin keskustelun kautta tuomaan lisäarvoa kullekin osallistujalle ja heidän taustaorganisaatiolleen.

 

”Osallistuja pääsee uudistetussa ohjelmassa kehittämään erityisesti viestinnän strategista osaamista. Tätä näkemystä johto tässä turbulenssissa toimintaympäristössä viestinnältä odottaa. Ohjelmassa tehtävä VPK-projektityö, jota sparraa kokenut viestinnän ammattilainen, vie koulutusohjelman opit osaksi osallistujan organisaation viestintää. Koulutusohjelma luo näin arvoa maksajalle monesta eri näkökulmasta.”

 

Tiivistää ohjelman vetäjä Inforin tuoteryhmäpäällikkö Taina Hanikka.

Seuraava Viestintäpäällikön koulutusohjelma starttaa jo elokuussa.

 

Like and share with your friends:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email