Tuloksellinen johtaminen

Webinaaritallenne ”3 isoa muutosta työn tekemisessä – seuraako johtamisosaaminen mukana?”

webinar

Viimeisen viiden vuoden aikana on organisaatioiden toiminnassa tapahtunut rakenteellisia muutoksia, jotka kyseenalaistavat perinteisen tavan ajatella johtamistoimintaa ja sen kehittämistä. Tässä kolme tunnistettua ilmiötä:

1. Kontrollia on yhä vähemmän ja tarve koordinointiin on kasvanut hurjasti

  • Organisaatioiden arvoketjut ovat muuttuneet arvoverkoiksi, joissa suuri osa tuotettavasta asiakasarvosta ei ole organisaation omassa kontrollissa

2. Sukupolvijohtaminen on samalla verkostojohtamista

  • Eri sukupolvien suhde työntekoon ja työpaikkaan on erilainen, samoin heidän odotusarvonsa johtamiselta. Myös juridiset suhteet organisaatioon vaihtelevat verkostomaisissa arvoketjuissa.

3. Analyyttinen data- ja kontrollijohtaminen korvautuu muilla taidoilla

  • Tekoälyn edistyessä ja analytiikan automatisoituessa myös johtajuuden avaintaidot muuttuvat – kohti tunteen johtamista. Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Katso JTO:n webinaaritallenne, jossa johtamisen asiantuntijat Tauno Taajamaa ja Pia Aalto keskustelevat johtamisosaamisen kehittämisen nykytilanteesta.

Tauno Taajamaa

Tauno Taajamaa

Liiketoimintajohtaja
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje