Johtamiskoulutus

Uudista johtamiskäsitystäsi

Julkaistu 19.08.2019

Katso 8.10.2019 webinaarimme tallenne:

Johtajan tehtävänä on rakentaa ryhmälle yhteinen identiteetti. Kun ryhmä jakaa yhteisen identiteetin, jäsenet luottavat toisiinsa, ovat motivoituneita yhteistyöhön ja toimivat itseohjautuvasti.

Webinaarissamme Näin motivoin yhteistyöhön -kirjan kirjoittajat TkT, VTM Satu Koivisto ja YTM, RI Ritva Ranta keskustelevat yhteistyön johtamisesta. He molemmat ovat aiheen asiantuntijoita ja heillä on pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijoina, konsultteina kuin valmentajina.

Kirja perustuu eri toimialoilla ja kulttuureissa testattuun sosiaalisen identiteetin johtamismalliin ja siinä tutustutaan SIMOL-mallin hyödyntämiseen yhden tiimin tarinan avulla. Teoriaosuuden lomassa seurataan tiimin muutosta ja kuvataan kohdattuja haasteita ja onnistumisia.

Kirja tarjoaa johtajille ja esimiehille toimivan mallin oman organisaation, verkoston tai tiimin yhteistyön johtamiseen ja kuroo umpeen tieteellisen tutkimuksen ja yhteistyön johtamisen käytäntöjen välillä olevaa kuilua.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.