Vaikuttava viestintä

Webinaaritallenne ”Etäpalavereiden mission possible: innostavuus ja vaikeista asioista puhuminen”

viestintä infor etäpalaverit

Katso webinaaritallenne alta:

Vältä alistuminen laimeisiin verkkopalavereihin! Jokainen meistä voi oppia innostavan ilmapiirin luomisen perusasiat. Ja sitä kautta vaikuttamaan palaverin lopputulokseen kooman sijaan – sillä: Vaikka ihmisillä on livekontakteja ikävä, lisääntynyt etätyö ja työtiimien sisäinen etäviestintä on tullut moniin organisaatioihin jäädäkseen.

Poikkeuksellisina aikoina parhaiten ovat onnistuneet ne, jotka ovat oppineet huomioimaan tunteiden merkityksen viestinnässä faktojen rinnalla. Tämä pätee paitsi innostamiseen ja onnistumisiin, myös negatiivisten tunteiden käsittelyyn. Vaikka vaikeista asioista puhuminen on haastavampaa verkon välityksellä, niistä puhumisen lykkääminen kostautuu kumuloituvina ongelmina mitä pidempään tilanne jatkuu. Kun opimme havaitsemaan niin toivotut kuin kielteisetkin tunteet itsessämme, sitä paremmin kykenemme kehittämään päivittäisviestintäämme omassa työyhteisössämme.

Mikä on se taika, jolla saat luotua tai pidettyä innostusta yllä etäpalavereissa? Entä miten ratkaiset ongelmia ja uskallat puhua vaikeista asioista etäyhteyksien kautta? Tässä Inforin webinaarissa aiheesta keskustelevat FT, asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta ja KTT, tunnetaitovalmentaja, kirjailija ja johtamisen asiantuntija Pauliina Airaksinen-Aminoff.

Inforin-asiantuntija-Laura-Sarparanta-apunasi

Laura Sarparanta

Asiakkuuspäällikkö, FT
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje