Vaikuttava viestintä

Webinaaritallenne ”Kasvata vaikutusvaltaasi”

webinar

Katso webinaaritallenne alta:

Lataa esitysmateriaali tästä! >

Myönteinen vaikuttaminen on työelämän avainosaamista. Vaikuttaminen on taito, jota voidaan harjoittelun lisäksi kehittää, arvioida, mitata ja johtaa.

Kuinka sinä voit luoda rakentavaa dialogia, lisätä yhteisymmärrystä ja saada ihmiset toimiman sovitulla tavalla? Kasvata vaikutusvaltaasi -webinaaritallenteessa esitellään vahvan vaikuttamisen malli ja kerrotaan käytännön vinkkejä taitojen kehittämiseen.

Webinaarin asiantuntijat Heikki Kankaanpää ja Sini Vikkula ovat vaikuttamisen ammattilaisia, joilla on laaja-alainen kokemus työyhteisöjen ja yksiköiden konsultoinnista, kehittämisestä ja valmentamisesta. He ovat kirjoittaneet yhdessä Heikki Laakson kanssa hiljattain julkaistun kirjan Kasvata vaikutusvaltaasi. Vahvan vaikuttamisen opas (Kauppakamari, 2021). Webinaarissa Heikki Kankaanpäätä ja Sini Vikkulaa haastattelee Inforin asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta.

Inforin-asiantuntija-Laura-Sarparanta-apunasi

Laura Sarparanta

Asiakkuuspäällikkö, FT
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje