Viestintäkoulutus

Kasvata vaikutusvaltaasi

Julkaistu 13.04.2021
webinaari

Katso webinaaritallenne alta:

Lataa esitysmateriaali tästä! >

Myönteinen vaikuttaminen on työelämän avainosaamista. Vaikuttaminen on taito, jota voidaan harjoittelun lisäksi kehittää, arvioida, mitata ja johtaa.

Kuinka sinä voit luoda rakentavaa dialogia, lisätä yhteisymmärrystä ja saada ihmiset toimiman sovitulla tavalla? Kasvata vaikutusvaltaasi -webinaaritallenteessa esitellään vahvan vaikuttamisen malli ja kerrotaan käytännön vinkkejä taitojen kehittämiseen.

Webinaarin asiantuntijat Heikki Kankaanpää ja Sini Vikkula ovat vaikuttamisen ammattilaisia, joilla on laaja-alainen kokemus työyhteisöjen ja yksiköiden konsultoinnista, kehittämisestä ja valmentamisesta. He ovat kirjoittaneet yhdessä Heikki Laakson kanssa hiljattain julkaistun kirjan Kasvata vaikutusvaltaasi. Vahvan vaikuttamisen opas (Kauppakamari, 2021). Webinaarissa Heikki Kankaanpäätä ja Sini Vikkulaa haastattelee Inforin asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.