Johtamiskoulutus

Miten varmistaa strategian toimeenpano?

Julkaistu 27.04.2022
MIF webinaari

MIF ja Aamu Partners toteuttivat yhdessä webinaarin ”Miten varmistaa strategian toimeenpano?

Kun yritysjohdolta kysytään oman toiminnan johtamisen kriittisimpiä haasteita, strategian toimeenpano on kyselystä riippumatta kolmen tärkeimmän tekijän joukossa. Haaste tunnistetaan, mutta ratkaisut eivät ole helppoja. Strategian toimeenpano tarkoittaa lähes aina muutosta aiempaan toimintaan. Silloin normaalit liiketoiminnan seurantamekanismit eivät välttämättä anna validia tietoa johdolle.

Webinaaritallenteessa käsitellään tätä haastekenttää ja esitetään ajatuksia siitä, miten seurata ja todentaa strategian toimeenpanon onnistumista suoraviivaisin ja kevyin työkaluin.

Jos upotettu video ei näy selaimellasi, voit katsoa tallenteen täällä.

Muita liittyviä sisältöjämme

Blogi

Webinaarit

26.02.2024

Keskustelukulttuurin johtaminen

Webinaaritallenne, jossa kouluttajamme Minja Wahlsten ja Tauno Taajamaa keskustelevat terveen keskustelukulttuurin rakentumisesta. Samanmielisyys supistaa perspektiiviä ja aiheuttaa näköalattomuutta, mutta miten…

Lue lisää

Ajankohtaista

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 2–4 kertaa kuussa.